Зі святом, берегині рідного дому!

Зі святом,
берегині рідного дому!

Тетяна БахтєєваТак було, є і буде завжди: споконвіку жінка втілювала високі моральні риси, будучи не тільки продовжувачем людського роду й життя на землі, а й берегинею рідного дому, сімейного вогнища.

Я давно відкрила для себе просту істину: як прекрасно, що свято всіх жінок світу відзначається якраз навесні!

Пробуджується після суворої зими природа.

Пробуджується все живе на землі.

Здається, пробуджується саме життя, прекрасне і неповторне.

Ось в такий час і приходить в кожну домівку, кожну сім’ю 8 Березня — Міжнародний жіночий день.

Хочеться щиро й сердечно привітати усіх своїх колег — дорогих наших жінок-медиків і фармацевтів (а їх в Україні ціла армія — понад 900 тисяч) з цим чудовим святом і побажати, звичайно, багато радості, щасливих посмішок, взаєморозуміння і любові.

Упевнена: любов рухає всім нашим життям, ким би ми не працювали, яку б посаду не займали.

Неможливо оцінити роль жінки в суспільстві, у всіх сферах нашого життя.

Вона і готує, і лікує, і вчить, і бізнес рухає вперед…

Упевнена, що для всіх жінок у цей святковий день буде приємним дарунком, коли кожну з нас привітають рідні і близькі люди, ті, хто завжди поруч.

Дорогі жінки! Будьте завжди здорові і нехай талан, радість, благополуччя й успіх не залишають вас ніколи!

Тетяна Бахтєєва,
голова Комітету Верховної Ради України
з питань охорони здоров’я

Любі жінки!

Петро Багрій Прийміть найщиріші вітання з нагоди 8 Березня — свята особливого та неповторного!

За своїм природним божественним покликанням ви, шановне жіноцтво, творите і оберігаєте життя, сповнюєте його високим змістом та красою. Нехай доля буде ласкавою до вас, а ваш життєвий досвід та жіноча мудрість принесуть успіх у справах і щастя в особистому житті. Гарної вам долі, родинного затишку, світлої віри в себе і радість нашого життя!

З весняною ніжністю

Петро Багрій,
президент Асоціації фармацевтичних
виробників Україн

Шановні жінки!

Олександр Гудзенко З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято — 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті, — щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Велике спасибі вам за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово. Сердечно бажаю нев’янучої молодості, радості та краси, кохання і гармонії! Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

Олександр Гудзенко,
генеральный директор
КП «Луганська обласна «Фармація»,
доктор фармацевтичних наук, професор

Наші любі, дорогі жінки!

Василь Князевич Від щирого серця вітаю вас з прекрасним святом Весни, Надії та Кохання — 8 Березня!

Саме сьогодні найтепліші слова вдячності та шани лунають на вашу адресу. Адже все найдорожче, що є в житті чоловіків — щастя, кохання, тепло, радість, впевненість у майбутньому, — пов’язане з жінкою. Саме ви робите нас кращими, добрішими, більш мужніми та сильними.

Тож дозвольте в цей день побажати вам, в першу чергу, міцного здоров’я, справжнього жіночого щастя, сімейного затишку та яскравих вражень.

Нехай чоловіки дарують тепло та подарунки, піклуються про вас не лише 8 Березня, а весь рік. І хай ця турбота стане цілющим джерелом, яке надихне вас на творчість, життєві перемоги та здійснення заповітних мрій.

Весняних посмішок вам і тепла!

Василь Князевич,
міністр охорони здоров’я України

Шановні жінки!
Щиро і сердечно вітаємо вас
зі святом весни — 8 Березня!

Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти і звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо вам щастя й удачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань.

Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

З повагою колектив комунального підприємства «Фармація» Києва

Дорогі жінки!

О.С. Соловйов Сердечно вітаю вас зі святом весни! Особливо хочу привітати працівників фармацевтичної галузі України, адже більшість із них — представниці прекрасної статі.

Ми, чоловіки, завжди готуємося до 8 Березня по-особливому, і цього дня хочемо теплими, добрими словами висловити глибоку повагу та щиру любов до вас.

Жіноче свято припадає на початок весни, коли природа прокидається після зимового сну. Жінка символізує народження життя, тепло та ніжність. Саме це знаходить відгук у серцях чоловіків, надихає нас на красиві і благородні вчинки. Я бажаю усім представницям прекрасної статі, щоб увага і любов до них, тепло та ніжність не вичерпувалися ніколи.

Сьогодні ми вклоняємося всьому жіноцтву, яке одвічно зберігає сімейні цінності, традиції, культуру і духовність. Державна служба лікарських засобів з року в рік дбає про ваше здоров’я, адже з вами пов’язане все найдорожче — сімейне щастя й радість, надія й любов, ніжність і милосердя. Без Жінки життя було б порожнім і холодним, позбавлене яскравих кольорів і тепла ваших сердець.

Світлого дня 8 Березня щиро зичу вам, дорогі жінки, вірного кохання, здійснення усіх сподівань та мрій! Нехай кожен день вашого життя буде сонячним, дарує радість та любов. Нехай вас завжди оточує турбота чоловіків, а прекрасні почуття дають натхнення для творчості, нових успіхів і життєвих перемог.

Міцного здоров’я, краси та весняного настрою всім жінкам України!

З щирою повагою
О.С. Соловйов,
голова Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення

Любі жінки!

Валентина Москаленко Щиро вітаю вас із весняним святом — 8 Березня, коли вся увага обернена на прекрасну половину людства. Саме цього дня жінки отримують рекордну порцію турботи, подарунків, квітів, компліментів.

Добрі та ласкаві, хоробрі і такі тендітні, ви — найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. З ваших ніжних долонь люди отримують ліки, а разом з ними — надію на одужання, здоров’я, довге і щасливе життя.

Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхненими, сповненими надій та оптимізму, назавжди залишайтесь юними, красивими та чуйними.

Від усієї душі бажаю вам величезного жіночого щастя, любові і добра, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут!

Валентина Москаленко,
президент Української
аптечної асоціації

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті