Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 21.04.2008 р. № 222

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ
від 21.04.2008 р. № 222
Про затвердження Складу міжвідомчої комісії з визначення переліку юридичних осіб та здійснення кількісного розподілу квоти на  виробництво лікарського засобу «трамадол»

Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 01.04.2008 р. № 167 «Про затвердження Порядку та умов розподілу квот між юридичними особами, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом лікарських засобів, на які встановлено квоти, та контролю за їх дотриманням», зареєстровано в  Міністерстві юстиції України від 15.04.2008 р. за № 304/14995,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Склад міжвідомчої комісії з визначення переліку юридичних осіб та здійснення кількісного розподілу квоти на  виробництво лікарського засобу «трамадол» (далі — комісія), що додається.

2. Голові комісії забезпечити:

2.1 Проведення засідань учасників комісії з метою визначення переліку юридичних осіб та здійснення кількісного розподілу квоти на виробництво лікарського засобу «трамадол» відповідно до Обсягу квот на  2008 р., у межах яких здійснюється виробництво лікарського засобу «трамадол» незалежно від його назви та форми випуску, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2008 р. № 89.

2.2 Винесення на розгляд комісії питань щодо відмови у виділенні обсягів виробництва лікарського засобу «трамадол» в  межах квоти, встановленої Кабінетом Міністрів України у зв’язку з порушеннями юридичними особами, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом лікарського засобу «трамадол» установленого законодавством порядку подання документів до комісії та обігу лікарського засобу «трамадол».

2.3 Винесення на розгляд комісії питань щодо визначення переліку юридичних осіб та здійснення кількісного розподілу додаткових обсягів квот на 2008 р., встановлених КМУ, та в разі відмови юридичної особи, що провадить діяльність, пов’язану з виробництвом лікарського засобу «трамадол», від виділеної квоти.

3. Голові Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення (Соловйову О.С.) забезпечити:

3.1 Подання щомісячно (до 15 числа) голові комісії звітів:

– про обсяги реалізованого юридичною особою, що провадить діяльність, пов’язану з виробництвом лікарського засобу «трамадол» юридичним особам, які мають ліцензію на оптову торгівлю лікарськими засобами;

– про обсяги реалізованого юридичними особами, які мають ліцензію на оптову торгівлю лікарськими засобами лікарського засобу «трамадол» юридичним особам, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю лікарськими засобами.

3.2 Надання визначеним комісією юридичним особам, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом лікарського засобу «трамадол», Довідок про виділення обсягів виробництва лікарського засобу «трамадол» в  межах квоти, встановленої Кабінетом Міністрів України за формою, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01.04.2008 р. № 67 «Про затвердження Порядку та умов розподілу квот між юридичними особами, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом лікарських засобів, на які встановлено квоти, та контролю за їх дотриманням».

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра В.О. Рибчука.

Міністр

В.М. Князевич


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ МОЗ України
від 21.04.2008 р. № 222

Склад
міжвідомчої комісії з визначення переліку юридичних осіб та здійснення кількісного розподілу квоти на виробництво лікарського засобу «трамадол»

Князевич В.М.

Міністр, голова комісії

Рибчук В.О.

Заступник Міністра, заступник голови комісії

Митник З.М.

Заступник Міністра

Юрченко В.Д

Заступник Міністра

Соловйов О.С.

Голова Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення

Бадей О.І.

В.о. начальника управління правового забезпечення та міжнародної діяльності

Замошець О.П.

Заступник начальника ДБНОН МВС України (за згодою)

Сокрут Б.В.

Представник СБУ(за згодою)

Стельмах О.О.

Начальник відділу гуманітарного розвитку Департаменту розвитку соціальної та гуманітарної сфери Міністерства економіки України (за згодою)

Данилов С.А.

Головний державний інспектор України з контролю якості лікарських засобів

Хобзей М.К.

Голова Комітету з контролю за наркотиками

Прудников В.І.

Начальник управління інспектування виробництва та сертифікації, секретар

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті