З Новим 2011 роком!

Дорогі мої колеги і друзі!

Щиро вітаю трудові колективи фармацевтичних підприємств і аптек, а також кожного з вас із наступаючим Новим роком, роком 20-ї річниці незалежності України!

Впевнена, що майбутній рік буде успішним та щасливим для України, для кожної родини. Вірю, що фармацевтичні працівники нашої країни успішно виконають складні та важливі завдання, які ставить перед ними сьогодення. У цьому вони матимуть повну і всебічну підтримку з боку всіх гілок державної влади.

Наші спільні завдання на 2011-й рік — забезпечення доступності та якості фармацевтичної продукції для населення України, вдосконалення законодавчої бази у сфері виробництва і обігу лікарських засобів, створення прозорих та чесних правил гри на фармацевтичному ринку.

Від усього серця бажаю, щоб Новий рік подарував вам тепло любові й дружби, віри та надії, нат­хнення і вдачі, наповнив вас упевненістю та щастям!

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, яскравих звершень, добробуту, родинного затишку та світлих емоцій!

З Новим роком Вас! Зі святом!

З повагою Тетяна Бахтеєва,
голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я,
доктор медичних наук, заслужений лікар України
Шановні колеги, дорогі друзі!

Ось і настає Новий рік, коли ми будемо святкувати Різдво та 20-річчя незалежності нашої молодої держави!

Зазвичай напередодні Новорічної ночі ми згадуємо, що було зроблено за попередній рік, можливо, аналізуємо помилки, намагаємося забути прикрі моменти, які, на жаль, трапляються у житті кожної людини, радіємо успіхам, будуємо оптимістичні плани на майбутнє та загадуємо бажання.

Процес реформування медичної галузі в цілому, започаткований Президентом України, не може не торкнутися фармацевтичного сектору, тому рік, що наступає, теж обіцяє бути багатим на події.

Від щирого серця хочу побажати фармацевтам, провізорам — усім, хто задіяний у цій галузі, величезного особистого щастя, добробуту, любові і злагоди, професійних успіхів та досягнень.

Нехай доля завжди посміхається вам, а вдача поспішає назустріч!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Ілля Ємець,
міністр охорони здоров’я України
Дорогі колеги!

Дивовижні та завжди довгоочікувані свята — Новий рік та Різдво Христове — вже поруч. Нехай ці свята — вісники оновлення, мрій і сподівань — принесуть вам та вашій родині добро, мир і достаток.

Бажаю, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що незабаром ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Сподіваюсь, спільні зусилля, професійність і активна громадянська позиція зможуть забезпечити фармацевтичну галузь України державною підтримкою для стабільної роботи і прогресивного розвитку.

Щиро бажаю всім у наступаючому році міцного здоров’я, сил, успіху, перспектив, професійних звершень, здійснення найзаповітніших мрій, а також щастя і ладу в житті! З Новим роком!

З повагою
Олександр Гудзенко,
заступник міністра охорони здоров’я України
Шановні друзі і колеги!

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душу. Хай завжди з вами будуть удача й успіх, а в домі — світло та радісно від любові й добрих новин, щастя і достатку, виконання всіх бажань.

Здоров’я, добробуту, сімейного затишку вам і вашим рідним! Нехай сяйво Різдвяної зірки захищає вас від біди. Здоров’я та успіхів вам у новому році !

Валерій Стеців,
директор Департаменту регуляторної політики
у сфері обігу лікарських засобів та продукції у системі охорони здоров’я МОЗ України
Шановні колеги!

Сердечно вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю вам невгасимої творчої наснаги, здійснення мрій і реалізації всіх ваших задумів. Хай Новий рік принесе вам нові досягнення, нові враження, нові успіхи, творчі дерзання і злети. Бажаю вам, вашим колективам і родинам бути здоровими і щасливими, багатими та веселими, життєрадісними й усміхненими.

Нехай новий рік принесе у вашу оселю цілу хурделицю добра, щастя і теплих радісних посмішок! З новими надіями, з новими звершеннями, з новим благополуччям. З Новим роком, з новим щастям!

Костянтин Косяченко,
радник міністра охорони здоров’я України
Шановні колеги!

Дозвольте сердечно привітати вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік що минає, був і складним і успішним для всієї фармацевтичної спільноти. Він був наповнений не тільки надіями на покращення роботи регуляторного органу, а й важкою працею на шляху вдосконалення нашої діяльності, роком приєднання України до PIC/S. Щиро дякую всім працівникам фармацевтичної галузі за розуміння, працелюбність, проявлені у вашій щоденній роботі на благо людей!

Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів МОЗ Украї­ни відчуває всю глибину відповідальності за рішення, які ми приймаємо, за все, що потрібно зробити для того, щоб наші слова стали реальністю та вели до поліпшення здоров’я людей та забезпечення населення України якісними ліками та виробами медичного призначення.

Нехай Новорічні свята принесуть вам надію на щасливе майбутнє, адже Різдво Христове спонукає звернутися до християнських заповідей, які стали дороговказом на шляху вдосконалення та звеличення людини.

Я бажаю працівникам фармацевтичної галузі України та членам їх сімей міцного здоров’я, щастя, родинного тепла і затишку. Нехай розквітає Україна, зростає добробут ваш та ваших сімей.

Об’єднаємо наші зусилля заради процвітання, миру, щастя та благополуччя у рідній Україні! Прийміть щирі вітання з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай різдвяні дзвони наповнять ваші серця почуттями добра, надії, віри й любові!

Олексій Соловйов,
голова Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України,
головний інспектор України з контролю якості лікарських засобів
Шановна фармацевтична громадо!

За кілька днів відійде у минуле 2010?рік. Він був різним: деякі прагнення та плани втілені у життя, інші — ні. Багато у чому ми досягли успіху, але окремі завдання ще чекають на нас у майбутньому.

Дякуючи Богові, вітчизняна фармацевтична галузь стає все більш продуктивною, зрілою та сильною. Велике значення для зростання її конкурентоспроможності має нарощування експертного потенціалу, і ми дуже цінуємо вашу підтримку та допомогу у цій непростій справі.

Дякуємо вам за конструктивне співробітництво та розуміння. Нам усім у цей непростий час потрібні мудрість і терпіння, взаємоповага та впевненість у кращому майбутньому. Тому напередодні Новорічних свят ми щиро зичимо вам наснаги та впевненості, миру і злагоди.

Колеги! Дозвольте привітати вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим і побажати міцного здоров’я, успіхів у роботі, щастя та добра у ваших родинах!

З повагою
Василь Бліхар та колектив ДП «Державний експертний центр» МОЗ України
З Новим 2011 роком та Різдвом Христовим!

Напередодні Новорічних свят хочеться знайти особливо теплі й добрі слова та висловити щиру подяку всім фармацевтичним працівникам України.

Новорічні свята — особливі для кожного з нас. Так уже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2010?р. було прожито недарма. Незважаючи на демографічний спад та економічну кризу, ми здійснили великий набір першокурсників, що дає нам змогу гідно жити, а не виживати. Надзвичайною подією в житті всієї фармацевтичної спільноти стало проведення VII Національного з’їзду фармацевтів України на найвищому рівні. Усі досягнення й здобутки були б просто неможливі без вашої підтримки й довіри, без вашої безпосередньої участі у розбудові та становленні галузі.

Цей рік був насичений напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку. В наших силах домогтися, щоб наступний рік став помітним кроком уперед у напрямі поліпшення життя кожного, до того, щоб у передноворічний час у нас з вами були тільки святкові клопоти.

Дорогі мої колеги, друзі! Від усього серця вітаю вас із самими довгоочікуваними, улюбленими з дитинства, світлими і радісними святами — Новим роком та Різдвом Христовим! Від усієї душі хочу побажати всім великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч, щоб новий рік приніс мир, спокій та злагоду. Нехай 2011?р. — рік металевого кота — виправдає ваші найдобріші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям, буде щедрим для вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри. Процвітання нашій країні та кожній родині. Подаруємо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, аби у новому році щасливих людей стало більше.

Успіхів вам, удачі, щастя, благополуччя, душевного тепла і надії.

З великою
повагою В.П. Черних,
ректор Національного фармацевтичного університету, член-кореспондент НАН України
Комітет з питань охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації щиро вітає всіх професіоналів галузі з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був дуже непростим. Регулювання фармацевтичного ринку набуло небачених раніше масштабів, і в цьому процесі Європейська Бізнес Асоціація була послідовним прихильником прозорості та передбачуваності відношень між владою та бізнесом з метою прийняття узгоджених рішень, що сприятимуть максимальному врахуванню інтересів пацієнтів та подальшому розвитку системи охорони здоров’я України у напрямку найкращих світових стандартів.

У наступному році буде багато роботи. Протягом свят бажаємо гарно відпочити, нехай Новий рік принесе нові успіхи і здійснення мрій. Бажає­мо здоров’я та злагоди у ваших родинах, і неодмінно — щастя та впевненості у майбутньому.

З повагою
Віталій Кірик,
Голова Комітету з питань охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації
Шановні колеги!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці глибокі і красиві за змістом свята зігріють всіх нас надією, додадуть міцного здоров’я, щасливого довголіття, творчої наснаги та значних досягнень у роботі.

Бажаю кожному увесь шлях 2011?р. пройти без зупинок, мати багато позитивної енергії, зустрічати мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій.

Миру, добра та любові вам, вашим колективам і родинам!

З повагою
Петро Багрій,
Президент Асоціації фармацевтичних виробників України
Вельмишановні колеги!

Від щирого серця вітаю вас із найочікуванішими і світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Це радісні й улюблені з дитинства дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла і надії. Озирнувшись в минуле, можна сміливо сказати, що 2010 р. був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай прийдешній рік виправдає ваші добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Бажаю вам міцного здоров’я, творчого натхнення, здійснення ваших професійних планів, особистих бажань, а також усіх мрій та задумів. Нехай Новий рік та Різдво – вісники оновлення, мрій і сподівань — принесуть вам і вашим родинам тільки добро, мир і достаток, добробут і благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів і партнерів! Шани та любові від рідних і близьких вам людей, щасливих та яскравих подій!

Нехай ваші діяння сприяють миру та злагоді, зростанню народного добробуту й розвитку фармацевтичної галузі України. З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою
Михайло Пасічник,
Президент Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України»
Шановні колеги, друзі!

Прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай з останніми хвилинами старого року вас покинуть турботи та негаразди, а Новий 2011?рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Хай збуваються найзаповітніші мрії, хай здійснюються ваші надії. Нехай Різдво та Новий рік принесуть вам благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів, любов рідних та близьких вам людей.

Бажаємо вам втілення в життя планів і задумів, взаємної щирості і доброзичливості. Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою
В.К. Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України,
член колегії МОЗ України
Шановні колеги!

Від імені Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРаД» щиро вітаємо вас і ваших близьких з чудовими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо і в наступному роцi залишатися такими ж справжніми і відданими своїй справі фахівцями, здобуваючи добробут і процвітання вітчизняному фармацевтичному ринку і нашій великій Україні!

Нехай у ваших оселях завжди множиться радість, вони будуть сповнені святковим настроєм, сяючими посмішками. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо вам міцного здоров’я, успіхів, достатку і благополуччя, гарного настрою і любові! Нехай у вашому житті панують гармонія та вдача ! З Новим роком! З новим щастям!

З найкращими побажаннями Віталій Гордієнко,
голова Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРаД», Юрій Савко,
виконавчий директор Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРаД»
Дорогие друзья!

Уходит старый 2010?год. Он был сложным и противоречивым, но фармацевтическая отрасль, как всегда, смогла преодолеть все преграды и выполнить свою главную задачу — сберечь здоровье пациентов. Но отрасль — это всего лишь абстрактное понятие, держится она на конкретных людях: провизорах и фармацевтах, производителях и дистрибьюторах, представителях государственной власти и пациентах.

В новом году мы желаем всем наполеоновских планов и суворовских побед, немецкой стабильности и бразильского веселья, богатырского здоровья и сказочного богатства, процветания родной Украины и простого человеческого счастья каждому из нас. С Новым годом!

Правление Ассоциации «ФАРМУКРАИНА»
Дорогие друзья и коллеги!

От всего сердца поздравляю вас с этими волшебными семейными праздниками — Новым годом и Рождеством Христовым!

Пусть 2011 г. будет для вас щедрым, откроет новые горизонты, умножит оптимизм и силы, а наш плодотворный труд принесет успех и процветание нашему государству и украинской нации.

Желаю, чтобы Новый год подарил вашему дому светлые и счастливые чувства радости, тепла, здоровья, уважения, финансового роста и благ во всем! Пусть под радостную песнь колоколов осуществится все долгожданное и задуманное.

С Новым годом! С новым счастьем!

С уважением Владимир Игнатов,
исполнительный директор «AIPM Ukraine»
Дорогие коллеги!

Совсем скоро на смену хищного и смелого года Тигра к нам придет год белого Зайца. Новый год — это праздник жизни, ему достаточно улыбнуться, чтобы весь год быть удачным. Пусть Новогодние праздники подарят вам улыбки и веселье, шанс очутиться в сказке.

От всего сердца желаю, чтобы ваша жизнь была наполнена счастьем и радостью, пусть в сердце живет только добро и любовь, душа будет чистой и открытой для всех близких и друзей.

Желаю, чтобы в вашей жизни и жизни ваших близких всегда было место для чудес, и чтобы вы всегда верили в хорошее. С праздниками вас, крепкого здоровья, финансового благополучия, профессиональных побед, исполнения желаний! Будьте счастливы!

С уважением Татьяна Котляр,
исполнительный директор Всеукраинской аптечной ассоциации,
глава Общественного совета при Государственной инспекции по контролю качества лекарственных средств МЗ Украины
Наближається Новий 2011 рік!

Все відчутнішим стає святковий настрій і віра в те, що прийдешній рік буде щасливішим і здоровішим для всіх нас. Адвокатська фірма «ПАРИТЕТ» від усього серця вітає вас, колеги, з прийдешніми Новорічними святами і бажає творчих злетів у роботі, взаєморозуміння та злагоди, щасливого лункого сміху в оселях і виправданих сподівань з кожним днем нового року.

Нелегким виявився 2010 рік, непросто було справлятися з проблемами і викликами. Але долаючи труднощі, пристосовуючись до змін у законодавстві України, знаходячи неординарні та ефективні рішення проблем, ми продовжуємо підтримувати бізнес фармацевтичного сектору.

Ми раді, що протягом року у нас неодноразово була нагода не лише шукати виходи із проблемних ситуацій, але й допомагати нашим клієнтам будувати і розвивати їх бізнес в нашій країні! Не менш важливою нашою задачею протягом року, що минає, була активна участь у процесі розвитку законодавства України, підвищення рівня його гармонізації із європейським законодавством та найкращими міжнародними практиками.

Щиро дякуємо вам за співпрацю у 2010 р., і сподіваємося бути ще більш корисними вам у 2011?р. Щасливих свят!

Борис Даневич,
партнер, адвокат Адвокатська фірма «ПАРИТЕТ»
Новий рік… Різдво Христове… Найвеличніші із свят. Найпрекрасніші із мрій… Найчудовіші із казок… Найжаданіші зі сподівань…

Ми чекаємо на вас із свіжістю снігів і тріском морозів, із запахом ялинок і величчю дзвонів, із мерехтінням вогнів і калейдоскопами серпантинів…

Ми вітаємо всіх: наших друзів і колег, наших шанувальників і опонентів і просто добрих людей.

Ми засіваємо зернами любові і добра ваші душі і ваші серця, ваші оселі і ваші робочі кабінети: на щастя, на здоров’я, на радість, на добро, на успішний Новий рік. Нехай виростуть вони щедрим урожаєм ваших достатків і ваших здобутків, ваших звершень і ваших перемог. Хай буде мир у ваших душах і на землі! Хай буде торжество у ваших серцях і на небесах!..

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Колектив комунального підприємства «Фармація», Київ
Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! У ці радісні та незвичайні дні бажаю вам творчої наснаги, впевненості та оптимізму.

Нехай усі події нового року будуть сприятливими для вас, а негаразди обходять стороною. Зичу вам радості та миру, терпіння і милосердя, здоров’я та добробуту. Будьте щасливі!

Юрій Ульшин,
перший заступник голови правління Полтавської обласної громадської організації
«Асоціація працівників фармацевтичної галузі»
Шановні провізори, фармацевти, підприємці та пацієнти!

Від усього серця вітаю вас із світлими святами — Новим роком та Різдвом Христовим! Ці радісні дні наповнені святковими посмішками, радістю, веселощами, сподіваннями, душевним теплом і надією.

Цей?рік прожитий не дарма. Він був насичений подіями, напруженою працею та досягненнями та подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового року всі загадують бажання і вірять, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичу вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

З повагою
Олена Пруднікова,
голова Миколаївської обласної фармацевтичної асоціації «ФармРада»
Вот и близится к завершению старый год, скоро наступит Новый 2011 год. Новогодний праздник — самый древний из всех существую­щих. По китайскому гороскопу Новый 2011 год белого металлического Зайца, Кролика или Кота (как Вам будет угодно).

Что же несет нам этот год?

Заяц чрезвычайно робок, но, несмотря на свою робость, он очень гостеприимен, ценит домашний уют и красоту. Поэтому в год Зайца приглашайте в гости дорогих друзей и сами навещайте их почаще. Заяц дипломатичен, очень умен, развит во многих сферах деятельности. Он будет покровительствовать в 2011 г. всем, кто имеет отношение к науке, и специалистам, которые болеют за свое дело.

После 2010 —года неугомонного Тигра — придет пора более спокойной жизни. Это открытый знак и в этот год следует ожидать множества дружеских посиделок. Хорошие плоды дадут совместные поездки и времяпровождение. Год, символом которого является Заяц, располагает к общению, постоянным коммуникациям, переговорам, сделкам и встречам. При этом конфликты будут сведены к минимуму, поскольку Заяц — большой дипломат и без труда договорится обо всем.

Также в этот год любая помощь возвратится сторицей и обязательно окупится. Это год не столько действия, сколько раздумий и подготовки к будущему. Чтобы начать действовать, нужно иметь некий фундамент, который вам лучше всего заложить именно сейчас!

Коллектив «Еженедельника АПТЕКА» искренне поздравляет всех с Новым годом и Рождеством Христовым! Пусть ваши сердца будут согреты любовью и теплом, дома наполняются добром, радостью и Божьим благословением, а глаза светятся счастьем. Пусть с последними минутами старого года вас покинут заботы и невзгоды, а Новый 2011 год будет щедрым на интересные планы, новые достижения и профессиональные победы. Желаем, чтобы Рождественская звезда зажгла в Ваших сердцах огонь веры и любви, надежды и оптимизма, вдохновения и неисчерпаемой энергии!…2011 год вступает в свои права и дарит нам свою снежную сказку… Дарите ее друг другу и Вы!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті