КІДДІ ФАРМАТОН — у подарунок дітям

КІДДІ ФАРМАТОН — у подарунок дітямДо свят Святого Миколая, Нового Року та Різдва Христового діти інтернатів, дитячих будинків та малозабезпечених сімей у 10 регіонах України отримали вітаміни КІДДІ ФАРМАТОН сироп з метою профілактики та покращання імунітету.

Під час проведення благодійної акції було передано 3352 флакони цього препарату на загальну суму 143 тис. грн. КІДДІ ФАРМАТОН сироп — полівітамінний препарат із додаванням мінералів, розроблений спеціально для дітей, який забезпечує значний відсоток добової потреби у 7 найважливіших вітамінах, а також мінералах, мікроелементах і основній амінокислоті лізині, для дітей від 1–4 років, школярів та підлітків. Препарат було надано українським представництвом німецької компанії «Boehringer Ingelheim GmbH» через дистриб’ютора, компанію «Артур-К», для Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» у вигляді безкоштовної благодійної допомоги. Акцію підтримали 14 недержавних організацій, які стали партнерами фонду у її проведенні.

«У мене — троє дітей, — каже Ольга Бульбак із с. Свитазів Сокальського району Львівської області. — Вони часто хворіють, але придбати вітаміни мені не під силу, бо хороші, якісні препарати коштують дорого. Вітаміни КІДДІ ФАРМАТОН сироп стали суттєвою і потрібною допомогою для моєї родини. Приємно, що є компанії та неприбуткові організації, які турбуються про нас і допомагають нам зберегти здоров’я дітей».

Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» висловлює свою подяку виробнику вітамінів, дистриб’ютору, партнерам і всім, хто підтримав акцію, та сподівається на продовження співпраці в рамках проектів, що націлені на покращання здоров’я дітей.

За інформацією healthup.com.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті