Ми піклуємося про здоров’я українців та вітчизняну медіндустрію — «Охорона здоров’я 2008»

Не секрет, що будь-яка виставка — це своєрідне дзеркало галузі: тут збираються кращі виробники, презентуються останні новинки, формується ділова співпраця, розглядаються гострі проблеми та визначаються перспективи подальшого розвитку. Виставка «ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я» — не просто презентація медичної індустрії України, це захід міжнародного рівня, куди з’їжджаються як професійні медики, так і успішні бізнесмени заради єдиної глобальної мети — збереження здоров’я нації.

«Охорона здоров’я 2008»

Мабуть, рівень розвитку медичної галузі будь-якої країни можна розглядати як основний фактор економічного та соціального розвитку суспільства. Секрети збереження здоров’я та довголіття здавна запозичувались від матінки-природи та передавались із вуст в  уста. А людина, що володіла мистецтвом лікування, прирівнювалась до рангу святих.

Навіть через два тисячоліття проблема збереження «у здоровому тілі здорового духу» не втратила своєї актуальності.

Медіндустрія крок за кроком розкриває секрети природи, активно взаємодіючи з багатьма суміжними галузями — промисловим виробництвом, сферою високих технологій, народним господарством

Сьогодні у більшості країн світу приділяють особливу увагу розвитку медицини, проводяться постійні наукові розробки, основною метою яких є не лише збереження здоров’я, але й розширення людських можливостей.

Медична індустрія крок за кроком розкриває секрети природи, активно взаємодіючи з багатьма суміжними галузями — промисловим виробництвом, сферою високих технологій, народним господарством. Відтак, виставки медичного обладнання, препаратів та послуг відіграють ключову роль у розвитку світової медичної галузі.

Виставка «ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я» проводиться в  Україні з 1991 р., і протягом майже двох десятиліть збирає під своїм дахом найбільших світових та вітчизняних виробників лікарських засобів, товарів аптечного асортименту, лабораторного, контрольно-вимірювального та медичного обладнання, засобів надання допомоги, медичних та косметологічних послуг тощо.

Сьогодні виставка «ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я», організаторами якої виступають компанії «Премєр Експо» (Україна), «ITE Group Plc.» (Великобританія), «GІMA» (Німеччина), «ITE LLC Moscow» (Росія), представляє собою спеціалізований захід міжнародного рівня та є дійсним членом UFI (Союзу міжнародних виставок та ярмарок). Співорганізатор виставки — Міністерство охорони здоров’я України. Виставка проходить за підтримки Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Академії медичних наук, Київської міської державної адміністрації.

«ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я 2008» не лише презентуватиме останні новинки медичної науки та техніки, але й надасть експонентам можливість закріпити або розширити свою частку в  тому чи іншому сегменті ринку. Серед наших учасників — як виробники зі світовим ім’ям, що вже давно представлені на вітчизняному ринку, так і нові компанії, дистриб’юторські та аптечні мережі, для яких виставка — старт для виходу на  ринок. Так, на виставці у нинішньому році традиційно будуть представлені такі тематичні групи:

Медика (діагностичні пристрої та установки, рентгенівська діагностика та променева терапія, обладнання для радіаційної медицини, приладдя для терапії, ортопедія та реабілітація, інструментарій, витратні матеріали)

Фарма (фармацевтичні препарати, вакцини, ферменти, гомеопатичні препарати, мінеральні та вітамінні препарати, гормони, біологічно активні добавки, дієтичне та дитяче харчування, товари аптечного асортименту, біологічні дослідження)

ТехФарм (обладнання для виробництва лікарських препаратів, сировина та інгредієнти для фармацевтичного виробництва, обладнання для упаковки ліків, контрольно-вимірювальна та регулююча апаратура, нові технології)

Лабор (обладнання для лабораторій, лабораторна техніка)

Медицина катастроф (засоби надання невідкладної допомоги, транспортування хворих, автомобілі швидкої допомоги та реанімобілі, комп’ютерні системи прийому та передачі викликів)

Оптика (офтальмологічне та оптичне обладнання, окуляри, лінзи)

Краса та здоров’я (обладнання для косметичних салонів та клінік, пластична хірургія, обладнання для SPA-салонів, апарати для корекції фігури, лікувальна та професійна косметика)

«ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я 2008 2008» не лише презентуватиме останні новинки медичної науки та техніки, але й надасть експонентам можливість закріпити або розширити свою частку в  тому чи іншому сегменті ринку

У рамках виставки традиційно проходитиме насичена ділова програма. Так, 16 жовтня 2008 р. відбудеться Всеукраїнська конференція «Український шлях до міжнародних стандартів. Стандартизація та сертифікація лікарських засобів та товарів медичного призначення». Організатори конференції — компанія «МОРІОН» та ДП «Прем’єр Експо».

Все найновіше та найкраще у світі медицини Ви зможете побачити на виставці «ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я 2008»! o

Пресс-служба «Щотижневика АПТЕКА» www.publichealth.com.ua
[email protected]

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті