З професійним святом!

Шановні друзі, щиро вітаю вас із Днем фармацевта! Фармація — одна з найважливіших складових системи охорони здоров’я, адже успіх у подоланні хвороби зазвичай залежить від того, наскільки ефективно функціонує фармацевтична галузь країни.

Тетяна Бахтєєва

Шановні колеги, працівники фармацевтичної галузі України!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята – Дня фармацевтичного працівника.

Своєю щоденною копіткою працею ви робите вагомий внесок у збереження здоров’я людей, забезпечення їх доступними, ефективними та якісними лікарськими засобами. Але найважливішою та найвищою оцінкою вашої діяльності є людська вдячність тих, кому ви допомагаєте долати життєві труднощі, додаючи впевненості та оптимізму.

Сьогодні фармацевтична галузь потребує продуманої політики. Настав час для оновлення та вдосконалення основ державної політики в галузі охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами в частині поліпшення якості та доступності лікарських засобів, а також поетапного переходу фармацевтичного сектору до міжнародних стандартів якості на всіх етапах обігу лікарських засобів.

Переконана, що ваш професіоналізм та відданість улюбленій справі сприятимуть інтенсивному розвитку української фармацевтичної галузі, подальшій консолідації сил фармації та медицини, науки і практики.

У цей святковий день бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, вагомих професійних здобутків за для зміцнення здоров’я українського народу.

З повагою Тетяна Бахтєєва,
голова Комітету Верховної Ради
України з питань охорони здоров’я

Сергій Данилов

Шановні колеги!

З нагоди Вашого професійного свята – Дня фармацевтичного працівника – прийміть найщиріші вітання від Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України та державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі!

Завдяки вашій професійній майстерності та самовідданості галузь фармації завжди була та залишається на належному рівні.

За попередні роки немало зроблено в напрямку підвищення якості медикаментозного обслуговування населення. Сподіваємось, що спільна праця та конструктивний діалог між усіма учасниками фармацевтичного ринку – вітчизняними та зарубіжними виробниками, оптовими компаніями, аптечними закладами, регуляторними та контролюючими органами – буде сприяти здоров’ю та розквіту українського народу.

Сердечно бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, вірних друзів, добра й благополуччя. Нехай завжди будуть з Вами вдячність і шана людська.

Добрих Вам успіхів та професійних здобутків задля здоров’я українського народу!

Від колективів Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України та державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

Сергій Данилов, головний
державний інспектор України
з контролю якості лікарських засобів

Європейська Бізнес Асоціація

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем фармацевтичного працівника! Дякуємо за вашу плідну працю, зусилля та неоціненний внесок у збереження та зміцнення здоров’я української нації.

З побажаннями міцного здоров’я, процвітання, радості і щастя вам і вашим родинам.

Комітет з питань
охорони здоров’я
Європейської Бізнес Асоціації

Василь Князевич

ШАНОВНІ ДРУЗІ, ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ДНЕМ ФАРМАЦЕВТА!

Фармація — одна з найважливіших складових системи охорони здоров’я, адже успіх у подоланні хвороби зазвичай залежить від того, наскільки ефективно функціонує фармацевтична галузь країни.

Праця фармацевта має важливе значення не лише для системи охорони здоров’я, але й для економіки України, оскільки фармацевтичний сектор є одним з найбільш розвинених і перспективних.

За останні декілька років у цій сфері відбулося багато позитивних зрушень. Саме завдяки Вашому ентузіазму національна фармацевтична галузь стрімко розвивається, активно залучаючи у виробництво сучасні наукові досягнення й розробки, впроваджуючи європейські стандарти виробництва заради поліпшення якості лікарських засобів.

Робота аптечних працівників та дистриб’юторів, на яких лежить відповідальність за якісне забезпечення ліками хворих, вимагає не тільки глибоких знань, але й терпіння та постійного прагнення до самовдосконалення.

Незважаючи на те, що галузь фармації фінансується за залишковим принципом, важливо відзначити той факт, що у сфері розробки лікарських засобів ми маємо великий досвід. Впевнений, що українські фармацевти й надалі докладатимуть максимальних зусиль для конкурентоспроможності вітчизняної фармацевтичної галузі на  світовому ринку.

Бажаю Вам міцного здоров’я та щастя! Нехай колеги Вас радують взаєморозумінням та підтримкою, родичі – теплом і душевною щедрістю, кохані – ніжністю та увагою!

З повагою Василь Князевич,
міністр охорони здоров’я

Інна Демченко

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Вітаю Вас із професійним святом – Днем фармацевтичного працівника!

Дозвольте висловити щиру подяку за Вашу щоденну працю, важливість якої важко переоцінити. Ваш професійний шлях є взірцем високої працездатності, відповідального ставлення до обраної справи.

Фармацевтична галузь України гідно пережила важкі часи перших років незалежності нашої держави і тепер є однією з найуспішніших галузей вітчизняної економіки. Завдяки Вашій наполегливості та високому інтелектуальному потенціалу вітчизняна фармація успішно конкурує з іноземними виробниками лікарських засобів не тільки в  Україні, але й на  світовому ринку. Вітчизняна фармацевтична галузь динамічно розвивається, активно залучаючи у виробництво сучасні наукові досягнення й розробки, впроваджуючи європейські стандарти заради підвищення якості та насичення ринку лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Приємно відзначити, що якість дистриб’юції лікарських засобів виходить на  новий, більш високий рівень.

Особливо хочу подякувати працівникам аптечних закладів. Саме вони є важливою ланкою в  ланцюгу забезпечення населення якісними та безпечними ліками. Завдяки їм кожен пацієнт впевнений: коли б не виникла необхідність у допомозі фармацевтів — цих скромних людей в  білих халатах – він зможе отримати її.

Тож нехай праця приносить Вам радість і достаток, людям – здоров’я, а Україні — процвітання. Бажаю високих досягнень у подальшому розвитку вітчизняної фармацевтичної галузі.

Нехай Вас не залишає впевненість у надзвичайній важливості Вашої праці.

З повагою Інна Демченко,
в.о. голови Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДРУЗІ!

У щедру пору осінньої благодаті відзначаємо ми наше професійне свято – День фармацевтичного працівника.

Тож нехай такими ж щедрими й багатими будуть усі наступні роки, плідна праця набуває нового змісту, збагачується досвідом та приносить задоволення від виконаного обов’язку перед людьми, яким зберегли найдорожче в  світі – здоров’я і життя.

Щиро дякую всім своїм колегам за щоденну копітку та самовіддану працю, підтримку та розуміння. Зичу невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги, нових здобутків, здійснення усіх задумів, міцного здоров’я.

Зі святом!

З повагою В.В. Синяк,
голова Рівненської обласної
фармацевтичної асоціації

В.П. Черних

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! ДОРОГІ ДРУЗІ!

Прийміть щирі вітання й найкращі побажання з нагоди ювілейної події — 10-річчя професійного свята — Дня фармацевтичного працівника!

Професійне свято — особлива подія. Це — велика пошана усім фахівцям фармацевтичної галузі та державне визнання соціальної важливості щоденної відповідальної праці у сфері медикаментозного забезпечення, охорони здоров’я, професійної підготовки кваліфікованих кадрів; це — визнання грандіозного внеску фармацевтичної громади у розбудову галузі й держави. Україна — єдина у світі країна, де працівники фармацевтичної галузі мають власне професійне свято. Всі ми добре пам’ятаємо 1999 рік, який став знаменною віхою в  історії фармації України, коли завдяки ініціативі Національного фармацевтичного університету та підтримці Кабінету Міністрів України та Міністерства охорони здоров’я України Указом Президента було запроваджено щорічне святкування Дня фармацевтичного працівника України.* Відтоді цей день став особливим для 350-тисячної громади фармацевтів.

Сьогодні фармація України — це фахова освіта світового рівня, потужний науковий та науково-педагогічний потенціал, сучасне фармацевтичне виробництво, розвинута мережа аптечних закладів та контрольно-аналітичних лабораторій, широке інформаційне поле. Приємно відзначити, що за короткий час вітчизняна фармацевтична галузь стала конкурентоспроможною, а сучасний фармацевтичний ринок насичений широким асортиментом лікарських засобів. Запорукою успішного розвитку фармацевтичної галузі є натхненна, самовіддана праця багатотисячної армії майстрів своєї справи — кваліфікованих, освічених фахівців у всіх сферах діяльності галузі. Саме копіткою працею кожного з нас щодня створюється майбутнє і фармації, і країни. Ми не боїмося ставити перед собою великі завдання. Разом, об’єднавши зусилля і використовуючи унікальні здібності кожного фахівця, ми у змозі зберегти позитивну динаміку розвитку фармацевтичної галузі, дотримуючись усіх вимог європейських і світових стандартів, й забезпечити якісне надання медикаментозної допомоги населенню.

У цей святковий день, перш за все, хочу побажати миру й благополуччя нашій країні, спокою, взаєморозуміння й злагоди, поліпшення добробуту народу України. Сердечно бажаю усім працівникам фармацевтичної галузі: творцям і виробникам ліків, науковцям, освітянам, — усім, чиє життя так чи інакше присвячено служінню Фармації й охороні здоров’я людини, — міцного здоров’я, щастя, добра, впевненості у власних силах, наснаги у здійсненні всіх ваших задумів, і хай вдячність та шана людей і надалі надихають вас на нові успіхи та професійні здобутки!

В.П. Черних, ректор Національного фармацевтичного університету, член-кореспондент НАН України, професор

*ВІД РЕДАКЦІЇ. Не применшуючи ролі особистості в  процесі творення історії, зауважимо, що головним рушієм ініціативи та автором власне ідеї щорічного вшанування фармацевтичної спільноти на рівні всієї держави, а також людиною, яка вперше оприлюднила текст щойно підписаного президентського указу з трибуни V Національного з’їзду фармацевтів України, зачитавши його прямо з «ще теплої» факс-копії, — був саме професор В.П. Черних (і ці факс-факти нам ніяк не оминути в  аналах нашого фармацевтичного літопису України!). Тому колектив редакції, протягом багатьох років з незмінною теплою пошаною ставлячись до Валентина Петровича, цілковито приєднується до його щедрих вітальних слів та глибоких фахових побажань на адресу наших читачів!

СЕРДЕЧНО ВІТАЄМО ВАС — ШАНОВНІ
КОЛЕГИ, ДОРОГІ ПРОФЕСІОНАЛИ!
НАЗАВЖДИ — НАСНАГИ, НАТХНЕННЯ,
НАДБАНЬ!

Щиро — «Щотижневик АПТЕКА»

Петро Багрій

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Асоціація фармацевтичних виробників України щиро вітає Вас з нагоди професійного свята – визнання державної важливості працівників фармацевтичної галузі, яке ми заслужили високим професіоналізмом.

Тож і надалі нехай добрі справи та мрії продовжують служити укріпленню здоров’я нації та процвітанню найсвятішого на  землі – життя.

Ми сподіваємося на подальшу плідну співпрацю держави та бізнесу. Впевнені, що спільними зусиллями нам вдасться створити гідні умови для розвитку фармацевтичної галузі та національної економіки.

Зичимо Вам натхнення, здійснення задумів та успіхів, мудрості та витримки в  сучасному бурхливому житті!

Щастя Вам і добра!

З повагою щиро Ваш
Петро Багрій

В.К. Печаєв” align=left hspace=10>

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДРУЗІ!

Прийміть щирі вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня фармацевтичного працівника!

Ваша щоденна наполеглива та віддана праця стоїть на захисті найціннішого — здоров’я людей, і ми особливо усвідомлюємо свою відповідальність за життя українських громадян.

Нехай ваша важлива праця на  благо рідної Батьківщини та українського народу завжди буде плідною та натхненною й дарує вам лише радість та задоволення, а мрія про краще життя окриляє Вас та спонукає до нових звершень.

Святкуючи разом з вами, від душі бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших справах, професійних перемог і віри у щасливе майбутнє України!

В.К. Печаєв,
президент об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України

М.Ф. Пасічник

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Всеукраїнська громадська організація «Аптечна професійна асоціація України» висловлює Вам щирі вітання з нагоди Дня фармацевтичного працівника.

Зичимо наснаги в досягненні нових здобутків у професійній діяльності, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, щастя, добробуту та родинного благополуччя.

Хай завжди Вас оточує любов, повага та турбота з боку Ваших друзів та близьких.

З повагою М.Ф. Пасічник,
президент АПАУ

Валентина Москаленко

УВАЖАЕМЫЕ КОЛЛЕГИ!

От всей души поздравляю Вас с  профессиональным праздником – Днем фармацевтического работника!

Этот день согласно Указу Президента Украины отмечают уже традиционно, он призван привлечь внимание общества к  нашей благородной профессии, способствовать дальнейшему развитию фармации в  стране.

Признание этого праздника на  государственном уровне свидетельствует о значимой роли фармацевтов в  развитии системы здравоохранения Украины, решении ряда наиболее актуальных проблем и  обеспечении здоровья всей нации.

Сейчас, когда есть все основания говорить о стойкой тенденции развития фармацевтического сектора в  Украине, нельзя не отметить профессионального вклада в  него каждого из Вас. От всей души желаю всем фармацевтам выдержки, оптимизма и  неисчерпаемого вдохновения в  профессиональной деятельности на благо и  процветание Украины. Пусть каждое начатое дело будет успешным. Счастья, здоровья и  благополучия Вам и  Вашим семьям!

Валентина Москаленко,
президент Всеукраинской
аптечной ассоциации

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті