Комфорт з DryDry — i ніяких компромісів!

Надмірне потовиділення — це справжня біда, з якою важко боротися, але й не можна миритися. До нього схильні і чоловіки, і жінки. Якщо ви стикнулися з цією проблемою, то вам не потрібно пояснювати, яких незручностей вона завдає.

DryDryВологі долоні, ступні, пахвові ділянки, неприємний запах — постійні супутники надмірного потовиділення, яке медики називають гіпергідрозом. На перший погляд це нескладне захворювання, яке насправді може мати серйозні наслідки, насамперед психологічні. Вирішити проблеми, пов’язані з надмірним потовиділенням, допоможе косметичний засіб DryDry (ДрайДрай), розроблений спеціалістами шведської компанії «Excelsior».

Добре відомо, що причиною різкого неприємного запаху є не тільки піт, а й бактерії. Тому на ділянках, де випаровування поту ускладнене (ступні, пахвові ділянки), без використання спеціальних засобів появи запаху не уникнути. Незважаючи  на те  що на аптечних полицях представлено немало косметичних продуктів, які використовують для усунення наслідків гіпергідрозу, не всі вони ефективно вирішують проблему надмірного потовиділення і неприємного запаху. Так, деякі з них лише маскують його, інші — ефективні при незнач­ному підвищенні потовиділення. Тому у людей залишається емоційний дискомфорт від постійних розводів на одязі, різкого запаху, вологих долонь тощо.

DryDryДля тих, хто має проблеми з надмірним пото­виділенням, є гарна новина — на вітчизняному фармацевтичному ринку з’явився косметичний засіб DryDry, розроблений спеціально для боротьби з гіпергідрозом. Його переваги:

  • тривалий ефект;
  • універсальність (можна наносити на долоні, ступні, пахвові ділянки);
  • усуває неприємний запах;
  • добре переноситься;
  • економічний;
  • відсутні обмеження щодо тривалості та частоти використання.

Засіб не рекомендовано використовувати протягом 48 год після видалення волосся. DryDry наносять на проблемні ділянки за годину до сну на суху чисту шкіру, яку не слід мочити до ранку. Вранці можна проводити звичні водні процедури. За бажанням використовують дезодорант із запахом, але необхідності в цьому немає. Для досягнення максимального ефекту при надмірному потовиділенні процедуру варто повторити 2 вечори поспіль.

На долонях і ступнях шкіра грубіша, тому на ці ділянки DryDry можна наносити частіше. При використанні згідно з рекомендаціями DryDry забезпечує повний комфорт мінімум на 3–5 днів, при цьому 1 флакона вистачає на 6 міс.

Завдяки DryDry життя змінюється і стає більш комфортним, а проблеми, пов’язані з надмірним потовиділенням, завдяки цьому продукту реально вирішити вже сьогодні.

Інформацію щодо засобу DryDry можна отримати в офіційного дистриб’ютора «Сканди Лайн Украи­на» за тел.: +380 (432) 50-78-48; +38 (063) 411-11-99; +38 (098) 301-35‑75, а також на сайті www.scandi-line.com.

Запитуйте DryDry у оптових постачальників, компаній «БаДМ» та «Вента».

Спробуйте DryDry! Змініть своє життя назав­жди. DryDry — сухість без компромісів!

Прес-служба
«Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті