Проект наказу МОЗ України «Про внесення змін до порядку проведення експертизи документів, що подаються для видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів»

На публічне обговорення виноситься проект наказу МОЗ України «Про внесення змін до Порядку проведення експертизи документів, що подаються для видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».

Проект документа підготовлений з метою приведення у відповідність Порядку проведення експертизи документів, що подаються для видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого наказом МОЗ України від 16.02.2004 № 86 і зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 09.03.2004 за № 302/8901, з постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2004 р. № 602 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою внесено зміни до Порядку видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 лютого 1997 р. № 146. Зміни, зокрема, стосуються переліку документів, що подаються для видачі сертифікатів на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, а саме: встановлено, що сертифікати на здійснення імпортно-експортних операцій у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів надаються суб’єктам господарювання Комітетом з контролю за наркотиками на підставі позитивного експертного висновку, виданого уповноваженою на те Комітетом установою.

Пропозиції та зауваження до вищенаведеного проекту наказу надсилайте до Комітету з контролю за наркотиками до 14 жовтня 2004 р. в письмовій формі за адресою: 01033, м. Київ, вул. Тарасівська, 4А; е-mail: [email protected] або до редакції «Щотижневика АПТЕКА»: 01001, Київ–1, а/с «В»- 82, e-mail: [email protected]

Документ в форматі PDF

Для ознайомлення необхідно використовувати Adobe Acrobat Reader, який можна безкоштовно отримати на сервері Adobe.


Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті