Верховна рада не підтримала проект постанови щодо протиправних рішень посадових осіб Київської міської ради

Верховна рада не підтримала проект постанови щодо протиправних рішень посадових осіб Київської міської ради5 червня голова Тимчасової слідчої комісії Кирило Куликов надав звіт з питань розслідування обставин порушення Конституції та законів України, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу. Він повідомив, що Тимчасова комісія працювала 3 міс і за цей час провела 31 засідання, заслухала 500 представників громадськості, адміністрації, міністерств, правоохоронців. До роботи комісії постійно залучалися представники правоохоронних органів, прокуратури, МВС та ін.

К. Куликов повідомив, що за звіт проголосували 10 з 11 членів Тимчасової комісії. За його словами, Тимчасова комісія напрацювала базу документів, яка свідчить про те, що Київ знаходиться в критичному стані техногенної безпеки. Він також заявив, що система охорони здоров’я в Києві розвалена. Серйозні порушення були виявлені у сфері комунальної власності. К. Куликов зазначив, що сьогодні у Київського міського голови 18 заступників, з них 4 перших, 34 головні управління і 83 просто управління.

З особливою думкою виступив член Тимчасової комісії Володимир Ярощук. Він зазначив, що інформація, яку оприлюднив К. Куликов, не відповідає дійсності. В. Ярощук наголосив, що голова Тимчасової комісії грубо порушив чинне законодавство, не організував належним чином роботу комісії, не забезпечив систематичного проведення її засідань та вдався до одноособового прийняття рішень з питань її діяльності.

За підсумками обговорення Верховна Рада не підтримала проект постанови про Звіт Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин порушення Конституції та законів України, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу і доручила комісії та її голові підготувати інший проект постанови.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА» за матеріалами www.rada.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті