СІФЛОКС в гінекології: тому що…

?

Про досвід застосування препарату СІФЛОКС (ципрофлоксацин) виробництва компанії «Еджзаджибаші» в гінекологічній практиці розповіли завідуючий жіночою консультацією поліклініки № 3 Дніпровского району м. Києва Василь Ломага та фармацевт аптечного пункту № 11 ТзОВ «Валедус» Людмила Долинна.

Завідуючий жіночою консультацією поліклініки № 3 Дніпровского району м. Києва Василь Ломага

Василь Ломага:

СІФЛОКС В ГІНЕКОЛОГІЇ: ТОМУ ЩО...

— Головною метою роботи нашої жіночої консультації є намагання досягти гармонії у тому оточенні, в яке потрапляє пацієнтка, звернувшись до нас. Це стосується поліпшення психологічного клімату серед співробітників, створення затишку та комфорту у приміщеннях. Таке ставлення до пацієнток вже принесло певні результати: за останні два роки кількість відвідувань нашої консультації збільшилася на 20–30%. У виборі фармакотерапії ми також, звичайно, враховуємо всі аспекти, що так чи інакше торкаються різних боків життя хворої. Головний фактор, що впливає на вибір препарату — це, без сумніву, його висока якість та доведена ефективність. Менш важливий, але теж значущий фактор — ціна. При призначенні пацієнткам ми віддаємо перевагу препаратам, що мають оптимальне співвідношення цих показників. Це дає нам змогу одночасно надавати пацієнтці необхідну допомогу та зменшувати її фінансові витрати на лікування.

Останні дев’ять місяців у терапії запальних гінекологічних захворювань широко використовуємо препарат СІФЛОКС. Раніше ми рекомендували хворим застосовувати дорожчий препарат ципрофлоксацину, а призначати цей препарат розпочали тому, що, по-перше, довіряємо продукції компанії «Еджзаджибаші», по-друге, його ціна виявилася доступною для більшості наших пацієнток. Також зручною є форма випуску СІФЛОКСУ: капсули по 500 мг, 14 капсул в  упаковці, тоді як в упаковках інших препаратів ципрофлоксацину — 10, 20 і більше капсул. Дозування 500 мг два рази на день — зручне для хворого, який приймає по одній капсулі два рази на день, що краще, ніж двічі — дві капсули по 250 мг. Звичайний курс лікування триває 7 днів, тобто для цього достатньо однієї упаковки. Із досвіду знаємо, що одна упаковка на курс лікування — найзручніший для хворого варіант.

За період застосування препарату ми переконалися у його ефективності та безпечності. Власний досвід показав, що побічних дій при застосуванні СІФЛОКСУ не відзначалося. Тобто, призначаючи цей препарат, я впевнений, що хвора через один-два дні після початку прийому СІФЛОКСУ не звернеться до нас через розвиток ускладнень лікування. Адже це примусить її витрачати час на контакт з лікарем, а також спричинить додаткові фінансові витрати, пов’язані з придбанням іншого лікарського засобу. У власній практиці я не спостерігав симптомів дизбактеріозу кишечнику після курсу лікування СІФЛОКСОМ. Цей фактор також позитивно впливає на лікування цим препаратом.

Фармацевт аптечного пункту № 11 ТзОВ «Валедус» Людмила Долинна

Людмила Долинна:

— Протягом останніх місяців ми спостерігаємо, що препарат СІФЛОКС все частіше призначають лікарі, а пацієнтки залишаються задоволені, придбавши його, бо він має доступну ціну. Його широко призначають гінекологи, урологи, терапевти, отоларингологи, тому що він зручний у використанні та ефективний. Я вважаю, що СІФЛОКС зайняв достойне місце на ринку антибактеріальних препаратів, в чому є чимала заслуга медичних представників компанії.?o

Дар’я Полякова, фото Ігоря Кривінського

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Найз

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті