23.09.2009 р. у Києві відбудеться мітинг-протест представників медичної та фарма­цевтичної спільноти, об’єднань пацієнтів

Захід відбудеться біля будинку уряду (Грушевського, 12/2, центральний вхід) та Міністерства охорони здоров’я України (Грушевського, 7) з 8:00 до 13:00. Передбачається участь близько 5 тис. осіб.

До колег звернуться більше десяти керівників професійних громадських об’єднань — голови українських професійних асоціацій, представники фармвиробників, аптечних мереж. Для запобігання можливого тиску з боку керівництва Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів імена виступаючих до мітингу не розголошуватимуться.

Передбачається прийняття резолюції мітингу у вигляді звернення до Прем’єр-міністра України з вимогою очистити керівництво фармацевтичної галузі від корупціонерів та шахраїв, які ганьблять галузь та дискредитують цю колись шанобливу професію.

Професійне свято — День фармацевта — перетворилося у сумне підбивання негативних підсумків за минулий рік. Фармацевти вже не можуть мовчати, бо доведені до краю. Тому закликаємо прийти на мітинг усіх небайдужих, аби нас почули, — ми вимагаємо забезпечити громадян країни якісними та доступними ліками!
Організатори заходу — Комітет порятунку фармацевтичної галузі України.

Додаткова інформація за тел.: 8 (050) 651-40-11
Сайт комітету: www.farmrada.blogspot.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті