Правоохоронці харківської області перекрили канал контрабанди лікарських засобів

Наприкінці вересня харківськими правоохоронцями було виявле­но та затримано організоване злочинне угруповання у складі 4 осіб, які контрабандним шляхом перевозили з Російської Федерації сильнодіючі лікарські препарати та наркотичні засоби на територію України.

30 вересня працівниками УБОЗ ГУМВС України в Харківській області спільно з відділом прикордонної служби «Вовчансь­к» Харківського прикордонного загону та УСБУ в Харківській області під час реалізації оперативної інформації біля селища Плетнівка Вовчанського райо­ну Харківської області правоохоронцями був зупинений автомобіль «Опель». Під час огляду в салоні транспортного засобу міліціонери виявили сильнодіючі лікарські препарати та наркотичні засоби в кількості 1730 таблеток. Працівниками міліції було встановлено, що організована група діяла вже протягом півроку. До її складу входили чоловіки 1977, 1987 та 1986 років народження, всі — мешканці Харківської області. У кожній країні у контрабандистів був товар для отримання незаконного прибутку. Так, наприклад, з Росії до України вони везли ядохімікати та лікарські засоби, а вже на зворотному шляху — товари народного вжитку. Наразі всі речові докази вилучено, лікарські препарати та наркотичні засоби надіслані до НДЕКЦ ГУМВС України в Харківській області для проведення дослідження. Підозрювані затримані. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 305 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять подальші оперативно-розшукові заходи, направлені на виявлення зв’язків та затримання інших учасників злочинної групи, причетних до контрабанди з Російської Федерації до України.

За матеріалами www.police.kharkov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті