Професія, що дарує надію

Шановні колеги!

Від імені компанії «Санофі» в Україні дозвольте щиро привітати вас із професійним святом — Днем фармацевта!

Роль професії фармацевта у сьогоднішньому світі неможливо переоцінити. Адже здоров’я кожної людини на планеті залежить від того, чи отримає вона у потрібний момент необхідне лікування. Я щиро вітаю всіх українських фармацевтів — досвідчених, висококваліфікованих, відданих своїй справі, і бажаю невичерпної енергії, натхнення та, звичайно ж, здоров’я для досягнення найвищих професійних висот!

Сьогодні фармацевтичний ринок України динамічно розвивається, стабільно зростає і впевнено наближається до європейських стандартів. Ключову роль в цьому грає ефективна співпраця всіх учасників ринку — міжнародних фармацевтичних компаній, українськи­х виробників, дистриб’юторів та аптечних мереж, органів влади, медичної спільноти, організацій пацієнтів. «Санофі» в Україні щодня докладає зусиль для поліпшення здоров’я і якості життя пацієнтів. Ми ділимося найкращим світовим досвідом, реалізуємо низку проектів і проводимо численні заходи як для фармацевтів та лікарів, так і для пацієнтів та широких кіл громадськості, спрямовані на вирішення найбільш актуальних в Україні проблем, серед яких цукровий діабет, серцево-судинні, онкологічні захворювання, туберкульоз та ін. Я впевнений, що цей конструктивний діалог ми будемо успішно продовжувати заради спільної мети — розвитку української системи охорони здоров’я. Адже від наших спільних зусиль залежить дуже багато, а часто — життя людини. Завжди пам’ятаймо про пацієнтів, які сподіваються на нас.

Нехай і надалі ваш професіоналізм та відданість справі служать на благо людей, які, у свою чергу, завжди віддячать вам теплом та повагою. Успіхів вам!

З повагою Жан-Поль Шоєр,
Генеральний директор ТОВ «Санофі-Авентіс Україна»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті