Контролююча організація Назва лікарського засобу Форма лікарського засобу № серії Виробник Країна виробника Показники Висновок
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області АДОНІС-БРОМ таблетки, вкриті оболонкою №25 040211 ВАТ «Борисовський завод медичних препаратів» Республіка Білорусь Маркування Шрифт Брайля на вторинній упаковці лікарського засобу слабко нанесений, не читається.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області АЛОЕ ЕКСТРАКТ Розчин для ін’єкцій по 1 мл в ампулах № 10 280810 Одеське виробниче хіміко-фармацевтичне підприємство «Біостимулятор» у формі ТОВ Україна Упаковка В 2 коробках відсутній ніж для розкриття ампул
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області АРГОСУЛЬФАН крем 2% по 15 г у тубах 01031 Фармзавод Єльфа А.Т. Польща Упаковка Інструкції для медичного застосування, затверджені наказом МОЗ України від 14.05.2004 №240, замість наказу МОЗ України № 379 від 02.06.2009, який діяв на час випуску препарату.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Івано- Франківській області АСПЕТЕР таблетки по 325 мг у контейнерах № 30 101010, 591109 ТОВ «Стирол- біофарм» Україна Опис Таблетки мають різкий запах оцтової кислоти.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Кіровоградській області АЦЕТИЛСАЛІЦИЛОВА КИСЛОТА таблетки по 0,5 г у стрипах № 10 1701010 АТ «Галичфарм»; ВАТ «Київмед- препарат» Україна Опис Таблетки мають різкий запах оцтової кислоти.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Чернівецькій області АЦИКЛОВІР крем 5% по 5 г у тубах 005 від 10.2010 Елегант Індія Індія Маса вмісту туби Показник занижений.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області БЕНЗИЛ-БЕНЗОАТУ ЕМУЛЬСІЯ емульсія нашкірна 20% по 50 г у флаконах 651210 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Маркування Номер серії нанесено на основні написи етикетки.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Харківській області БОРНА КИСЛОТА розчин для зовнішнього застосування, спиртовий 3% по 25 мл у флаконах 191210, 40311 ЗАТ «ФАРМНАТУР» Україна Упаковка На горлечках флаконів наявний білий наліт
державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в АР Крим БОРНА КИСЛОТА розчин для зовнішнього застосування, спиртовий 3% по 20 мл у флаконах 60211 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Об’єм вмісту упаковки Упаковка Флакони мають занижений об’єм; Упаковка втратила герметичність — під кришками 2 перевірених флаконів присутній наліт кристалів білого кольору.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Запорізькій області БОРНА КИСЛОТА порошок для зовнішнього застосування по 40 г у контейнерах з контролем першого відкриття 20311 Комунальне підприємство Київської обласної ради «Фармацевтична фабрика» Україна Маса вмісту упаковки; Маркування Показник занижений; Розташування тексту на етикетці контейнера не відповідає наведеному в АНД.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в м. Києві БОРНА КИСЛОТА розчин для зовнішнього застосування спиртовий 3% по 10 мл у флаконах 10511 КП КОР «Фармацевтична фабрика» Україна Об’єм вмісту упаковки; Маркування Показник занижений; Графічне зображення етикетки флакону не відповідає вимогам АНД за розподілом тексту.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області БРИЛЬЯНТОВИЙ ЗЕЛЕНИЙ розчин для зовнішнього застосування, спиртовий 1% по 20 мл у флаконах 261210 ЗАТ «ФАРМ- НАТУР» Україна Маркування. Маркування етикетки флакону відповідає вимогам попереднього АНД; Деякі написи «склад», «умови зберігання» нанесені шрифтом менше 7 пунктів Дідо.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області БРОНХОРИЛ® сироп по 100 мл у флаконах № 1 GВВК 008 Дженом Біотек Пвт.Лтд Індія Упаковка В картонній коробці разом з флаконом, листком — вкладишем та інструкцією для медичного застосування вкладений мірний стаканчик, який не передбачений вимогами АНД.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в АР Крим ВАЛЕРІАНИ ЕКСТРАКТ Таблетки, вкриті оболонкою, по 20 мг № 50 390211 АТ «Галичфарм» Україна Упаковка Відсутні листки-вкладиші з офіційно затвердженою для медичного застосування лікарського засобу
Інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області ВАЛЕРІАНИ КОРНЕВИЩА З КОРЕНЯМИ Кореневища з коренями по 50 г у пакетах у пачці 080511 ЗАТ «Фармацевтична фабрика «Віола» Україна Опис, Упаковка Сировина побуріла, Не забезпечена щільність упаковки, сировина висипається.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Харківській області ВАЛЕРІАНИ НАСТОЙКА настойка по 25 мл у флаконах-крапельницях 20311, 10211 Дочірнє підприємство «Агрофірма Ян» ПП «Ян» Україна Маркування Маркування етикетки на флаконах не відповідає графічному зображенню, наведеному в АНД за розподілом тексту по рядках у розділі «Адреса та назва виробника».
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області ВАЛЕРІАНИ НАСТОЙКА настойка по 30 мл у флаконах 511110 Дочірнє підприємство «Агрофірма Ян» ПП «Ян» Україна Маркування Маркування етикетки флакону не співпадає з макетом наданим в АНД — перерозподіл тексту в «Адреса виробника» та «Умови зберігання»
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області ВАЛІДОЛ-ЛУГАЛ® таблетки під’язикові 0,06 г № 10 у контурних чарункових упаковках 2480511 ВАТ «Луганський хіміко-фармацевтичний завод» Україна Маркування На блістері не вказане дозування препарату «по 0,06 г»; замість способу застосування на блістері нанесений склад лікарського засобу; умови зберігання нанесені з перерозподілом тексту по рядках; на блістері нанесено «Зберігати у недоступному для дітей місці», а згідно АНД має бути «Зберігати при температурі не вище 25 С в недоступному для дітей місці».
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Кіровоградській області ГЕПАРИНОВА МАЗЬ мазь для зовнішнього застосування по 25 г у тубах 120411 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Маркування На бокову частину туби нанесено серія та термін придатності, що не передбачено в графічному зображенні, наведеному в АНД.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в м. Києві ГЛІЦЕРИН розчин для зовнішнього застосування 85% по 25 г у флаконах 100210 Корпорація «Артеріум», АТ «Галичфарм» Україна Упаковка Листок-вкладиш затверджено наказом МОЗ України № 336 від 23.07.2003 р до РП № Р/98/15/1. Лікарський засіб був випущений у період дії РП № UА/7964/01/01.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області ГЛОДУ НАСТОЙКА настойка по 25 мл у флаконах 170311 ЗАТ «Фармацевтична фабрика «Віола» Україна Маркування Окремі написи на етикетці флакону надруковані шрифтом менше 7 пунктів Дідо.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Кіровоградській області ГЛОДУ НАСТОЙКА настойка по 100 мл у флаконах (фасування із in bulk фірми-виробника РНП Фармасьютікалс, Республіка Молдова) 40211, 10211 Дочірнє підприємство «Агрофірма Ян» ПП «Ян» Україна Маркування На етикетці препарату нанесено номер реєстраційного посвідчення, а в АНД номер реєстраційного посвідчення відсутній.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області ГЛОДУ НАСТОЙКА настойка по 25 мл у флаконах 070211 ЗАТ «Фармацевтична фабрика «Віола» Україна Маркування Маркування етикетки виконано шрифтом менше 7 пунктів Дідо.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області ГЛЮКОЗА розчин для інфузій 10% по 250 мл у контейнерах 020210 Дочірнє підприємство «Фарматрейд» Україна Маркування Написи «Зберігати в недоступному для дітей місці» та «Зберігати при температурі не вище +25 °С» нанесено з перерозподілом.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Запорізькій області ДИКЛОФЕН-ГЕЛЬ гель туба 25 г 381110 НВЦ «Борщагівський ХФЗ» Україна Однорідність; Розмір часток В усіх 4 пробах наявні видимі частки; Показник завищений.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області ЕНЗИСТАЛ® таблетки, вкриті цукровою оболонкою, кишково-розчинні № 80 СН820029 Торрент Фармасьюті- калс ЛтД Індія Однорідність маси 7 таблеток з 40 перевірених мають відхилення від середньої маси більше +/- 5%.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області ЖИВОКОСТУ МАЗЬ мазь по 50 г у банках 160610 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Маркування Деякі написи на етикетці первинної упаковки (назва виробника та адреса, склад, умови зберігання) виконані шрифтом менше 7 пунктів Дідо.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА розчин нашкірний по 250 мл у пляшках скляних 590810К ЗАТ «Інфузія» Україна Маркування Деякі дані (інструкція для медичного застосування,текст якої нанесено на вторинній упаковці) нанесені шрифтом менше 7 пунктів Дідо.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області ЙОД розчин для зовнішнього застосування, спиртовий 5% по 20 мл у флаконах-крапельницях 20311 ЗАТ «ФАРМНАТУР» Україна Маркування. Деякі надписи на етикетці флакону виконані шрифтом менше 7 пунктів Дідо (назва та адреса виробника,склад, умови зберігання, номер реєстрації, номер серії та термін придатності).
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Івано-Франківській області ІБУПРОФЕН таблетки, вкриті оболонкою, по 200 мг у блістерах № 10 190411 ЗАТ «Технолог» Україна Упаковка В одній із чарунок блістера відсутня таблетка.
Державні інспекції з контролю якості лікарських засобів в Кіровоградській, Івано-Франківській областях ІБУПРОФЕН таблетки, вкриті оболонкою, по 200 мг № 50 70211, 30111, 90211 ЗАТ «Науково-виробничий центр Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» Україна Опис Забарвлення оболонки неоднорідне, проглядається ядро.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Чернівецькій області КАЛЬЦІЮ ГЛЮКОНАТ ФРУКТОВИЙ таблетки для жування по 500 мг у блістерах № 120 121210 ТОВ «Стирол-біофарм» Україна Опис Поверхня таблеток нерівна, наявні плями коричневого кольору; краї таблеток вищерблені.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Запорізькій області КИСЛОТА НІКОТИНОВА таблетки по 0,05 г № 50 321210 ЗАТ «Технолог» Україна Маркування Деякі написи на первинній упаковці виконані шрифтом менше 7 пунктів Дідо; на вторинній упаковці місце розташування штрих-коду, № серії, та терміну придатності не відповідає графічному зображенню, наведеному в АНД.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області КОПАЦИЛ® таблетки № 6 30111 ВАТ «Київмедпрепарат» Україна Опис Таблетки мають різкий запах оцтової кислоти.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Черкаській області КРОПИВИ ЛИСТЯ листя по 50 г у пакетах у пачці 040311 ЗАТ «Фармацевтична фабрика «Віола» Україна Упаковка Не забезпечена щільність упаковки, лікарська рослинна сировина висипається.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області ЛОРАНО таблетки по 10 мг № 20 330411 Салютас Фарма ГмбХ, Німеччина, підприємство компанії Сандоз; Гексал АГ, Німеччина, підприємство компанії Сандоз; Лек С.А., Польща, підприємство компанії Сандоз Польща/Німеччина Упаковка В інструкції для медичного застосування препарату відсутня інформація про номер і дату наказу МОЗ України щодо державної реєстрації лікарського засобу.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Закарпатській області МЕЗИМ® ФОРТЕ таблетки, вкриті оболонкою № 20 03569, 03579 БЕРЛІН-ХЕМІ АГ (МЕНАРІНІ ГРУП); Менаріні-Фон Хейден ГмбХ; Німеччина Опис Таблетки з неприємним специфічним запахом; на поверхні 2 таблеток наявні світлі плями.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Запорізькій області МЕНОВАЗИН розчин для зовнішнього застосування, спиртовий по 40 мл у флаконах скляних 120311 ВАТ «Фітофарм» Україна Упаковка На горлечку під кришечкою наявний білий кристалічний наліт від протікання лікарського засобу.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Харківській області МЕНОВАЗИН розчин нашкірний по 40 мл у флаконах 931110 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Упаковка На горлечках флаконів наявний білий кристалічний наліт.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області МЕНОВАЗИН розчин нашкірний по 40 мл у флаконах 861110 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Маркування Маркування терміну придатності нечітке, розмите — не читається.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Донецькій області МЕНОВАЗИН розчин для зовнішнього застосування, спиртовий по 40 мл у флаконах 130311 ВАТ «Фітофарм» Україна Маркування Текст на етикетках перевірених флаконів нанесено шрифтом менше 7 пунктів Дідо.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Чернівецькій області МЕТИЛУРАЦИЛ таблетки по 0,5 г у контурних безчарункових упаковках № 10 11009 ВАТ «Монфарм» Україна Опис На поверхні таблеток плями жовтого кольору.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Черкаській області МІКОЗИЛ-СТОМА спрей для зовнішнього застосування 1% по 30 мл у балонах № 1 020709 АТ «Стома» Україна Маркування Друк номеру серії на балоні аерозолю незадовільний, серія не читається.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області МІЛІСТАН СИРОП ВІД КАШЛЮ сироп по 100 мл у флаконах № 1 МS043 Мадрас Фармасьютікалс Індія Упаковка В упаковці відсутня мірна ложка.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області МУКАЛТИН таблетки по 50 мг у контурних безчарункових упаковках № 10 100111 ТОВ «Дослідний завод ГНЦЛС» Україна Опис Таблетки з чарунок вийняти неможливо — таблетки втратили форму.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Кіровоградській області МУКАЛТИН таблетки по 50 мг у контурних безчарункових упаковках № 10 50111, 1141210 ТОВ «Дослідний завод ГНЦЛС» Україна Маркування Номер серії та термін придатності нанесені методом штампування, а згідно змін до АНД номер серії та термін придатності наносяться методом тиснення.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області МУКАЛТИН® таблетки по 0,05 г у контейнерах № 30 400311 АТ «Галичфарм» Україна Опис 14 таблеток з 20 темно-коричневого кольору.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Миколаївській області МУЛЬТИ-ТАБС® КЛАСИЧНИЙ таблетки, вкриті оболонкою № 30 227691 Ферросан А/С Данія Опис На таблетках наявні плями темного кольору.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області М’ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ ЛИСТЯ листя по 50 г у пачках з внутрішнім пакетом 30311 ЗАТ «Ліктрави» Україна Маса вмісту упаковки; Упаковка Показник занижений; Не забезпечена щільність упаковки, лікарська рослинна сировина висипається.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Вінницькій області НАТРІЮ ХЛОРИДУ РОЗЧИН 0,9% розчин для інфузій 0,9% по 200 мл у пляшках 890211 ЗАТ «Інфузія» Україна Маркування Розташування штрих-коду на етикетці флакону не відповідає наведеному в АНД.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області НІМІД® таблетки по 100 мг № 100 NА0039 КУСУМ ХЕЛТХКЕР ПВТ. ЛТД. Індія Опис На 20 таблетках з 20 перевірених наявні темно-жовті вкраплення.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Миколаївській області Н1МІД® ФОРТЕ таблетки № 10 NB0009 КУСУМ ХЕЛТХКЕР ПВТ. ЛТД. Індія Опис; Маркування Всі 20 таблеток містять вкраплення темно-оранжевого кольору; На блістері відсутня дата виготовлення.
Державні інспекції з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській, Одеській областях НІМІД® ФОРТЕ таблетки № 10 NB0008, NB0003 КУСУМ ХЕЛТХКЕР ПВТ. ЛТД., Індія; Ліва Хелтхкер Лтд, Індія Індія Опис 7 таблеток із 20 з надщербленими краями, у всіх таблетках наявні вкраплення червоного і чорного кольору.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області НІМІД® ФОРТЕ таблетки № 100 NB0007 КУСУМ ХЕЛТХКЕР ПВТ. ЛТД.; Ліва Хелтхкер Лтд Індія Опис На поверхні таблеток наявні темно-оранжеві вкраплення.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області НОВОКАЇН-ЗДОРОВ’Я розчин для ін’єкцій 2% по 2 мл в ампулах у коробці № 10 10111 ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров’я» Україна Упаковка В пачці відсутній ніж для розкриття ампул.
Державні інспекції з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області та АР Крим ОБЛІПИХИ ОЛІЯ олія по 50 мл у флаконах 620411, 740411, 330311 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Упаковка; Маркування На шийці флакона та внутрішній стороні кришки наявні сліди препарату; Номер серії нанесено на основні написи етикетки.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській, Тернопільській області ПЕНТАЛГІН ІС® таблетки у блістерах № 10 4120411, 3830411 ВАТ «Сумісне украінсько-бельгійське хімічне підприємство «ІнтерХім» Україна Упаковка Деякі написи (склад, назва та адреса виробника) на первинній упаковці нанесені шрифтом менше 7 пунктів Дідо.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області ПЕРЕКИС ВОДНЮ розчин для зовнішнього застосування 3% по 100 мл у флаконах полімерних 0010411 ТОВ «Лікеро-горілчаний завод «Тетерів»; Комунальне підприємство Київської обласної ради «Фармацевтична фабрика» Україна Маркування На первинній упаковці лікарського засобу,за відсутності вторинної, не вказана дата закінчення терміну придатності (місяць/рік).
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області ПЕРЕКИС ВОДНЮ розчин для зовнішнього застосування 3% по 40 мл у флаконах 640411 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Об’єм вмісту контейне ра; Упаковка Показник занижений; Не забезпечена герметичність упаковки, препарат протікає.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Сумській області ПЕРЕКИС ВОДНЮ розчин для зовнішнього застосування 3% по 100 мл у флаконах 160511 Дочірнє підприємство «Агрофірма «Ян» Приватного підприємства «Ян» Україна Номінальний об’єм; Упаковка Показник занижений; Не забезпечена герметичність упаковки, препарат протікає.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Кіровоградській області ПЕРЕКИС ВОДНЮ розчин для зовнішнього застосування 3% по 40 мл у флаконах 130092010 Приватне підприємство «Фрі-Вест» Україна Об’єм вмісту; Маркування Показник занижений; Графічне зображення етикетки препарату не відповідає графічному зображенню наведеному в АНД.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області ПІВОНІЇ НАСТОЙКА настойка по 50 мл у флаконах 60610 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Маркування На етикетці флакону відсутній номер серії.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Рівненській області ПІРАЦЕТАМ таблетки, вкриті оболонкою, по 0,2 г № 60 401210 АТ «Галичфарм» Україна Упаковка В одному блістері у чарунці відсутня таблетка.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Херсонській області ПІРИДОКСИНУ ГІДРОХЛОРИД-ЗДОРОВ’Я розчин для ін’єкцій 5% по 1 мл в ампулах № 10 120411 ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров’я» Україна Упаковка В упаковці відсутній ніж для відкривання ампул.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області ПОЛИНУ НАСТОЙКА настойка по 25 мл у флаконах-крапельницях 40810 ВАТ «Тернопільська фармацевтична фабрика»; ТОВ «Тернофарм» Україна Упаковка; Маркування Листок-вкладиш з попереднім номером реєстраційного посвідчення та попередньою назвою виробника; Текст листка-вкладиша надруковано шрифтом менше 8 п. Дідо.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Харківській області ПУСТИРНИКА НАСТОЙКА настойка по 25 мл у флаконах- крапельницях 350710 Дочірнє підприємство «Агрофірма «Ян» Приватного підприємства «Ян» Україна Маркування Написи на флаконах не відповідають графічному зображенню, наведеному в АНД за розподілом тексту по рядках в розділі «Адреса та назва виробника».
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області РАЗО таблетки, вкриті кишково-розчинною оболонкою, по 10 мг № 20 А100050 Д-р. Редді’с Лабораторіс Лтд Індія Маркування На первинну упаковку додатково нанесена дата виробництва.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області РАЛЕНОСТ таблетки по 70 мг № 4 2278910 Ранбаксі Лабораторіз Лімітед Індія Маркування На вторинній упаковці розташування бокових клапанів не співпадає з наведеним в АНД.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Дніпропетровській області РАПІТУС сироп, 30 мг/5 мл по 120 мл у флаконах № 1 FLH005А Маклеодс Фармасьютікалс Лтд. Індія Маркування На вторинній упаковці назва виробника виконана іншим шрифтом, ніж наведений в графічному зображенні в АНД; на боковому клапані наявний перерозподіл тексту.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Рівненській області РОМАШКИ КВІТКИ квітки по 40 г у пачках з внутрішнім пакетом 160311 ЗАТ «Ліктрави» Україна Упаковка Порушена герметичність упаковки, лікарська рослинна сировина висипається.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Тернопільській області САЛІЦИЛОВА КИСЛОТА розчин для зовнішнього застосування, спиртовий 1% по 40 мл у флаконах 170411 ТОВ ДКП «Фармацевтична фабрика» Україна Об’єм вмісту упаковки; Упакуван ня Показник занижений; На флаконі наявні сліди викристалізованого препарату.
Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів в Житомирській області ФІТОСЕПТ розчин для ротової порожнини по 100 мл у флаконах скляних або полімерний 250511 ВАТ «Фітофарм» Україна Упаковка Алюмінієва кришка прокручується, вміст препарату виливається.