19–21 жовтня 2021 р. відбудеться XI Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PharmaTechExpo

05 Березня 2021 3:02 Поділитися


МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ ЛІДЕРІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

19–21 жовтня 2021 р. відбудеться XI Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PharmaTechExpo.

Увага! Нове місце проведення — сучасний виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», Київська обл., с. Березівка, вул. Амстердамська, 1.

PHARMATECHEXPOєдина в Україні і Східній Європі міжнародна виставка, на якій представлено весь спектр обладнання, сировину та технології для виробництва фармацевтичних препаратів, дієтичних добавок і косметики.

Проходить за підтримки: Міністерства охорони здоров’я України, Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Державного експертного центру МОЗ України, ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів», ДП «Український фармацевтичний інститут якості».

Організатори: Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості, Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, Група компаній LMT.

Співорганізатор — Асоціація парфумерії та косметики України.

Офіційне видання виставки — PharmaTechExpo Journal.

Висвітлює події та новинки виставки PharmaTechExpo, актуальні теми фармбізнесу України та зарубіжжя.

Відвідувачі виставки — директори та керівники, фахівці виробничих підрозділів, завідувачі лабораторій і багато інших — зможуть зустрітися з представниками провідних міжнародних компаній, які демонструють на своїх стендах широкий спектр виробничого і пакувального обладнання, обладнання для лабораторій, проєктно-технологічні рішення для створення фармацевтичного виробництва під ключ, клінічних випробувань, «чистих приміщень», фармлогістики, послуги з підбору та підготовки персоналу.

Тематичні напрями виставки:

  • PHARMA EQUIPMENT — Виробниче та невиробниче обладнання
  • PHARMA SOLUTIONS — Комплексні рішення для фармацевтичних підприємств
  • PHARMA LAB & CONTROL — Лабораторно-аналітичне обладнання
  • PHARMA RAW — Сировина та інгредієнти
  • PHARMA WATER — Технології та обладнання для водоочищення та водопідготовки у фармацевтичному виробництві
  • PHARMA COLD & CLIMA — Промислове холодильне і кліматичне обладнання для фармацевтичних підприємств
  • PHARMA SERVICE — Послуги для компаній фармацевтичної індустрії
  • PHARMA COSMETIC — Технології для виробництва косметичної продукції

На PharmaTechExpo свої послуги, обладнання і товари представляли такі відомі компанії, як ECI Packaging Ltd (USA), IMCoPharma, Rommelag Engineering, OMAG С.Р.Л., Wipotec-OCS GmbH, Zeta GmbH, Біола, Бютлер&Партнер, ТК Аврора, ХІММІКС, Ароніс Кодінг-Системи, Генріх, Євроджет, КабельФармТехніка, КітМед, Термодистиляція, Міжнародна школа технічного законодавства і управління якістю (ISTL), Новафілтер Технолоджи, СВС-Арта, СП КБТ, Технопролаб, Укроргсинтез, Фарммаш, Фармпром, ФармФільтр, Хімлаборреактив, Центр Валідації, Antares Vision, EDA Medical&Pharmaceutical Technology Co. LTD, Eljunga, Hicof Inc, Inherent Simplicity Baltic, Innovative Pharma Baltics, Metronik d.o.o., nSoft, SKS, Блок СіЕрЕс, ІВК Леокон Груп, Еногруп, Карбіон, Новфілпак, МКТ-Комюнікейшн, Стройторгсервіс, Фавеа Інжиніринг Київ, Фавікон і інші.

У рамках PHARMATECHEXPO 2021 відбудеться Міжнародний фармацевтичний конгрес — унікальна платформа для об’єднання теорії і практики процесів фармвиробництва.

Основні напрями Міжнародного фармацевтичного конгресу:

  • Ефективне фармацевтичне виробництво
  • Розвиток фармацевтичної індустрії
  • Інформаційні технології у фармацевтичному виробництві
  • Діючі стандарти і регуляторні вимоги для фармацевтичної галузі
  • Системи життєзабезпечення підприємства, додаткове обладнання та витратні матеріали
  • Лабораторні методи контролю якості фармацевтичної продукції
  • Медичні вироби в номенклатурі фармацевтичних виробників
  • Парафармацевтика в лінійці продукції фармацевтичних підприємств
  • Виробництво лікувальних і косметичних виробів
  • Навчання і підготовка персоналу

Науково-практична програма конгресу об’єднала обговорення не тільки актуальних тем фарміндустрії сьогоднішнього дня, а й питань, що викликають гострі дискусії серед професіоналів у сфері фармвиробництва. Провідні експерти в галузі фармацевтичного виробництва поділяться зі слухачами своїми очікуваннями від реалізації тих чи інших нормативних вимог, що належать до сфери обігу лікарських засобів.

ВПЕРШЕ НА PHARMATECHEXPO

У 2021 р. одночасно на одному майданчику відбудуться 2 ексклюзивні заходи:

NEWМіжнародна спеціалізована виставка «Упаковка і маркування», де буде представлено обладнання, сучасні технології, а також інноваційні розробки для упаковки і маркування у фармацевтичній, косметичній, харчовій, хімічній та інших галузях промисловості.

Партнер виставки — Клуб пакувальників.

NEWМіжнародна спеціалізована виставка Технології «Чистих приміщень», де фахівці зможуть ознайомитися із сучасними технологіями і комплексними рішеннями для «чистих приміщень», а також отримати актуальну інформацію щодо проєктування та будівництва спеціальних приміщень, які відповідають усім нормативам і стандартам.

Вхід за реєстрацією

Щоб отримати електронний квиток на виставку, перейдіть за посиланням і пройдіть швидку онлайн-реєстрацію на захід, який вас цікавить: http://www.pharmatechexpo.com.ua/zakazat-priglasitelnyj-na-meropriyatiya/.

Зверніть увагу!

Організаторами передбачено регулярний трансфер від станції метро «Житомирська» до виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» і назад. Інформація про виставковий центр і варіантах проїзду доступна за посиланням: http://www.pharmatechexpo.com.ua/vystavkovyi-tsentr-kyivekspoplaza/.

Контакти організаційного комітету:

  • з питань відвідування, в тому числі організації відвідувань груп і делегацій: +38 (099) 290-40-45, press [@] pharmatechexpo.com.ua;
  • з питань участі зі стендом: +38 (067) 647-67-06, +38 (063) 867-59-49, +38 (099) 532-40-35, pharm [@] lmt.kiev.ua.

Офіційний сайт виставки: http://www.pharmatechexpo.com.ua/.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті