ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F: краща пам’ять та увага

Хронічний стрес негативно впливає на роботу мозку: погіршується увага, пам’ять, знижується стресостійкість. Для покращення функцій мозку з давніх-давен широко використовують гінкго білоба. Саме на основі цієї рослини компанія «FITO PHARMA» розробила ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F, призначений для того, щоб допомогти нам подбати про стан кровоносних судин головного мозку і таким чином покращити кровообіг і живлення нервових клітин, результатом чого має стати покращення пам’яті, уваги, розумових здібностей та стресостійкості.

У чому ж секрет гінкго білоба? Активні речовини цієї рослини, насамперед флавонові глікозиди та терпеноїди, здатні позитивно впливати насудини (Ahlemeyer B. et al., 2003). Вони мають спазмолітичні та судинорозширювальні властивості, сприяють зменшенню проникності капілярів, нормалізують їх тонус, змінюють реологічні властивості крові, атакож виявляють протизапальні та імуномодулювальні властивості (Jiacheng Fanget al., 2020).

Властивості компонентів гінкго білоба також нерідко допомагають усунути головний біль, мігрень, позитивно впливають настан пам’яті, стимулюють швидкість розумових процесів та концентрацію уваги (Smith P.F. et al., 1996; Elsabagh S. et al., 2005; Ihl R. et al., 2010; Weinmann S. et al., 2010). Цікаво, що відповідно до результатів дослідження ефект після вживання гінкго білоба досягав піку через 2,5 год — студентам та школярам варто мати це на увазі перед складанням екзамену (Kennedy D.O. et al., 2000).

Другий компонент — багатозонтичник — використовується в країнах Азії як тонізувальний, адаптогенний, протизапальний та антибактеріальний засіб (Vo Duy H. et al., 2009). Крім того, корінь цієї рослини має сечогінні, жарознижувальні властивості, атакож традиційно його використовують при невралгіях і ревматичному болю.

Таким чином, ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F підійде тим, у кого потрібна інформація «вилітає» з голови в найвідповідальніший момент, а запам’ятовування великих обсягів інформації здається непосильним завданням, а також тим, хто ще не до кінця прийшов уформу після перенесеного COVID-19. Крім того, він буде актуальним як для студентів у період сесії, які намагаються вивчити все в ніч перед екзаменом, так і для осіб похилого віку, які, збираючись у магазин, часто змушені записувати навіть невеликий список покупок на аркуш паперу.

ФІТОЦЕРЕБРАЛІЗІН-F: не панікуй! Думай швидше, тримай фокус, вирішуй ефективніше!

Детальну інформацію про продукцію «Fito Pharma» можна дізнатися за тел.: +38 (067) 324-84-64, а також на сайтах www.victoriafito.com; natur-boutique.ua.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*