Запрошуємо на вебінар «Стрес та тривога — це нові виклики у роботі фармацевта. Як допомогти собі та пацієнту?»

18 Травня 2023 5:17 Поділитися

Шановні колеги!

Ми обіцяли вам багато корисної та цікавої інформації і дотримуємося своєї обіцянки. З радістю повідомляємо про вебінар на актуальну тему «Стрес та тривога — це нові виклики у роботі фармацевта. Як допомогти собі та пацієнту?», який відбудеться 30 травня об 11:00. Захід проводитиме «Щотижневик АПТЕКА» за підтримки компанії Sandoz.

Нинішні реалії виводять людину далеко за межі зони її психологічного комфорту, залишаючи мало місця для психологічної рівноваги. Що вже казати про фармацевтів, яким доводиться працювати в умовах сьогодення, долати власні емоційні виклики та постійно бути в контакті з людьми, які теж перебувають в стресі. Стрес та тривога негативно впливають на стан здоров’я, підвищуючи психологічну напругу та ступінь емоційного вигорання, залишаючи зовсім мало ресурсів для відновлення внутрішньої енергії. Значно зросли виклики як щодо особистості, так і професійних навичок фармацевтів. У зв’язку з цим підвищилося психологічне навантаження, почастішали стресові ситуації на робочому місці, які призводять до серйозних ускладнень, у тому числі до професійного вигорання. У контексті цього презентована нами тематика вебінару набуває особливої актуальності.

Як подолати психологічні виклики та підвищити свою стресостійкість, розповість спікер заходу — Олег Созонтович Чабан, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до вебінару та навчитися керувати своїми емоціями, долати стрес і тривогу та надавати іншим раціональну психологічну опіку.

Участь у вебінарі є безкоштовною.

Усі зареєстровані учасники отримають сертифікати.

Для реєстрації та участі переходьте за посиланням.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті