Повернутися назад до статті

Додаток 7

до Порядку здійснення фармаконагляду

ЗАГАЛЬНИЙ ЗВІТ по картам епідрозслідування про зареєстровані випадки захворювання на інфекційні хвороби, що керуються засобами специфічної імунопрофілактики у щеплених

Епідномер* Діагноз Дата народження Стать Назва закладу де працює, навчається хвора особа або назва дитячого закладу, який відвідує хвора дитина Дані про перенесені інфекційні хвороби Перелік хроніч-них хвороб Контакт з інфекційними хворими Інтервал між останнім щепленням та датою захворювання
Ч Ж
Так Ні Невідомо
*- окремо на кожен номер надавати перелік щеплень, які отримані протягом життя

ВИМОГИ ДО ЗАПОВНЕННЯ загального звіту по картам епідрозслідування захворювання на інфекційні хвороби, що керуються засобами специфічної імунопрофілактики у щеплених

1. Епідномер*: зазначається епідномер. Епідномер є унікальним для кожного окремого випадку захворювання на керовану інфекцію у щепленого і не може повторюватись у певному регіоні протягом звітного періоду. Окремо на кожен номер надається перелік всіх щеплень, які отримані протягом життя: зазначається інформація про всі щеплення, які проводились протягом життя у таблиці із інформацією про препарат, підприємство-виробника препарату, дату щеплення у форматі день/місяць/рік, дози у форматі мл або краплі, серію (за наявності), термін придатності у форматі день/місяць/рік (за наявності), спосіб уведення у форматі в/м, п/ш, в/ш, перорально. Наприклад:

Торгівельне найменування Найменування виробника Дата Доза Серія Термін придатності Спосіб уведення
АКДП Біолік, Україна, Харків 02.01.2007 0,5 мл 25-5 01.01.2008 в/м
ОПВ НДІПВЕ ім. Чумакова, Росія, Москва 02.01.2007 4 крап. 871 25.10.2007 перорально

2. Діагноз: зазначається діагноз.

3. Дата народження: зазначається дата народження у форматі день/місяць/рік.

4. Стать: зазначається стать хворого.

5. Назва закладу де працює, навчається хвора особа або назва дитячого закладу, який відвідує хвора дитина: зазначається назва закладу де працює, навчається хвора особа, або назва дитячого закладу, який відвідує хвора дитина. Якщо хворий не відвідує дитячі колективи та на момент захворювання не працює зазначається не працює або не організований.

6. Дані про перенесені інфекційні хвороби: надається інформація про перенесені інфекційні захворювання у вигляді таблиці із зазначення дати захворювання у форматі день/місяць/рік та діагнозу. У разі відсутності даних про інфекційні захворювання даний пункт не заповнюється.

7. Перелік хронічних хвороб: зазначаються дати у форматі день/місяць/рік та перелік будь-яких хронічних захворювань. У разі відсутності інформації про хронічні захворювання даний пункт не заповнюється.

8. Контакт з інфекційними хворими: зазначається інформація про контакт особи з інфекційними хворими протягом місяця до захворювання.

9. Інтервал між останнім щепленням та датою захворювання: зазначається розрахований інтервал між датою останнього щеплення проти інфекції на яку захворіла особа та датою захворювання у форматі дні/місяці/роки.

10. Загальний звіт по картам епідрозслідування надається до: - Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерств охорони України» у електронному вигляді на електронну адресу: [email protected];

- відповідного структурного підрозділу з питань охорони здоров'я у електронному вигляді на електронну адресу відповідного структурного підрозділу з питань охорони здоров'я.