Доручення Президента України від 21 травня 2013 р.

21 Травня 2013 11:26 Поділитися

ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

від 21 травня 2013 р.

Щодо підвищення доступності та якості високоспеціалізованої медичної допомоги дітям, яка надається державною установою «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров’я України»

З метою підвищення доступності та якості високоспеціалізованої медичної допомоги дітям, яка надається державною установою «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров’я України»:

М. Азарову

1. Передбачити під час підготовки за підсумками І кварталу 2013 року пропозицій щодо внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» видатки на оснащення державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров’я України» відповідно до обґрунтованих потреб.

Термін – 1 липня 2013 року

Р. Богатирьовій

2. Опрацювати за участю професійних асоціацій медичних працівників питання щодо нових підходів до забезпечення та оцінювання якості високоспеціалізованої медичної допомоги, а також до атестації медичних працівників.

Доповісти до 30 серпня 2013 року

Р. Богатирьовій

Ю. Колобову

3. Опрацювати з урахуванням міжнародного досвіду планування та фінансування надання високоспеціалізованої медичної допомоги питання щодо вдосконалення механізму фінансування державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров’я України» за рахунок бюджетних коштів, зокрема щодо збільшення розміру заробітної плати медичних працівників зазначеної установи залежно від інтенсивності їх роботи та якості надання медичної допомоги, а також розширення прав установи стосовно самостійного розпорядження бюджетними коштами.

Доповісти до 1 липня 2013 року

Президент України Віктор Янукович
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті