Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ініціює створення Громадської ради

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ініціює створення Громадської радиУстановчі збори Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками відбудуться 22 вересня 2016 р. Про це повідомляється на сайті відомства.

29 липня поточного року відбулось засідання Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. До її складу увійшли Леся Брацюнь, керівник проектів Всеукраїнського благодійного фонду «Соборність» (за згодою), Світлана Буніна, виконавчий директор Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (за згодою), Яна Волік, головний спеціаліст юридичного відділу Держлікслужби, Тетяна Котляр, голова Правління Громадської спілки «Всеукраїнська фармацевтична спілка «ФАРМУКРАЇНА» (за згодою), Владислав Онищенко, голова Правління Союзу споживачів медичних послуг, лікарських засобів, виробів медичного призначення (за згодою), Олена Приходько, керівник проекту Аптека on-line (за згодою), Олена Пруднікова, голова Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Миколаївська фармацевтична асоціація Фармрада» (за згодою), Володимир Редько, виконавчий директор «Асоціації виробників інноваційних ліків APRaD», Володимир Руденко, директор Громадської спілки «Аптечна професійна асоціація України» (за згодою), Наталія Сергієнко, виконавчий директор Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації (EBA) (за згодою), Микола Холоденко, начальник Відділу комунікацій Держлікслужби. Склад ініціативної групи затверджений наказом Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками №27 від 27 липня 2016 р.

У ході засідання ініціативної групи було затверджено оголошення про проведення Установчих зборів зборах з питань формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Установчі збори. Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства долучитися до участі в Установчих зборах, які відбудуться 22.09.2016 р. за адресою: просп. Перемоги, 120, м. Київ, приміщення Держлікслужби, зала засідань (к. 25).

Початок реєстрації: 14:30.

Кінець реєстрації: 14:45.

Початок Установчих зборів о 15:00.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ

1. Обрання Голови, секретаря та лічильної комісії Установчих зборів;

2. Визначення кількісного складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками;

3. Формування складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які особисто присутні на установчих зборах, та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства.

ПОРЯДОК ПОДАННЯ ЗАЯВ ДЛЯ УЧАСТІ В УСТАНОВЧИХ ЗБОРАХ

Заяви та необхідні документи від інститутів громадянського суспільства для участі в Установчих зборах з формування складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками подаються до 22.08.2016 включно на адресу: 03115, м. Київ, проспект Перемоги, 120, к. 4 (для Ініціативної групи з підготовки Установчих зборів для формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками).

Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 30 календарних днів до їх проведення (з 23.08.2016 року).

Перелік необхідних документів, які додаються до заяви, визначений пунктом 8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі — Типове положення).

Звертаємо увагу, що відповідно до пункту 6 Типового положення до складу Громадської ради при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які провадять свою діяльність у сфері, що пов’язана з діяльністю відповідного органу, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності.

З огляду на необхідність оприлюднення на офіційному веб-сайті органу та в інший прийнятний спосіб (п. 8 Типового положення):

  • інформації про результати діяльності інститутів громадянського суспільства за останній рік (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, — за період діяльності);
  • біографічних довідок делегованих інститутами громадянського суспільства представників,

просимо надати зазначені документи додатково у електронному вигляді на адресу: [email protected].

Додатково зазначаємо, що рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах має містити згоду останнього на опрацювання та оприлюднення його персональних даних.

Увага! Для участі в Установчих зборах при собі необхідно мати посвідчення особи.

Відповідальна особа: Микола Миколайович Холоденко, тел. (044) 450-12-66, [email protected]

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті