У «sanofi-aventis» в Україні — новий гендиректор

У «sanofi-aventis» в Україні — новий гендиректор 3 жовтня група «sanofi-aventis» оголосила про призначення Жана-Поля Шоєра генеральним директором в Україні з 1 жовтня 2008 р. Таке призначення підсилить лідерство «sanofi-aventis» в Україні, яка входить у топ-3 фармацевтичних компаній країни та протягом останніх декількох років показує суттєве зростання. До цього Ж.-П. Шоєр обіймав посаду генерального директора компанії «Servier», яка під його керівництвом досягла успіху на українському ринку у 2003–¬2007 рр.

«Я щасливий приєднатися до української команди, яка є однією з найсильніших,… і гордий тим, що буду представляти «sanofi-aventis» в Україні, тому що ця компанія є визнаним лідером фармацевтичної галузі за її результатами, творчим потенціалом та турботою про пацієнтів. Я з нетерпінням очікую на співпрацю з медичною спільнотою та партнерами у сфері охорони здоров’я в Україні з метою продовження донесення цінностей до українських пацієнтів та лікарів завдяки портфелю інноваційних якісних препаратів», — зазначив Ж.-П. Шоєр.

Клод Пероль, віце-президент по Східній Європі, Польщі та Греції, підкреслив: «Ми раді вітати Жана-Поля Шоєра у «sanofi-aventis» і віримо, що завдяки його багатому досвіду він разом з українською командою досягне успіху в зміцненні присутності «sanofi-aventis» в Україні і забезпеченні українських пацієнтів ефективними та безпечними лікарськими засобами».

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті