«Фармацевтична Україна» — новий журнал державної служби

Під час проведення ХІІІ Міжнародної спеціалізованої медичної виставки «Охорона здоров’я–2004» відбулася знакова подія: до святкування річниці своєї діяльності Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення презентувала перший номер нового видання, яке стане її офіційним друкованим органом, — інформаційно-аналітичний часопис «Фармацевтична Україна», призначеного для працівників фармацевтичної галузі.

Михайло Пасічник: «Фармацевтична Україна» — для фармацевтичної галузі

Шеф-редактор видання — заступник міністра охорони здоров’я — голова Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення, Головний державний інспектор з контролю якості лікарських засобів Михайло Пасічник з гордістю розповідав про «новонародженого» учасникам та гостям презентації — керівникам та співробітникам Державної служби, Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів, представникам виробників та дистриб’юторів, науковцям та освітянам. Він, зокрема, зазначив, що мета нового журналу — згуртувати усю фармацевтичну спільноту України, сприяти інформуванню про об’єктивну картину розвитку галузі, яка на сьогодні вже по праву має чим гордитися.

За словами Михайла Пасічника, віднині Державна служба отримала ще одну можливість відкрито спілкуватися з усією медичною громадськістю. Тематика матеріалів часопису охоплюватиме всі аспекти діяльності фармацевтичної галузі, огляд законодавчої бази, проектів нормативних документів, інформацію про нові технології, вироби медичного призначення, управління і реформування галузі, юридичні консультації, новини фармацевтики та історичні екскурси тощо. У новому журналі на фахове обговорення будуть оперативно виноситись різноманітні «гарячі» теми, що допоможе аналізувати погляди на ту чи іншу проблему, визначати усі «за» і «проти» у важливій царині — охороні здоров’я нації. Важливо, що журнал стане також офіційним виданням ще двох органів — Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я України і Комітету з контролю за наркотиками — й інформуватиме читачів про їхню діяльність.

Михайло Пасічник привітав всіх причетних до виходу «Фармацевтичної України» та побажав виданню стати корисним і для кожного читача, і для розвитку всієї галузі. n

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті