Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я України.Лист від 08.09.2000 р. № 461/12-01

Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

За повідомленням Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів в м. Севастополі при сумісній перевірці з ОГСБЕП УМВД України в м. Севастополі в ТОВ «Магус ЛТД» було виявлено незареєстрований в Україні препарат «Неовир» 12,5% розчин для ін’єкцій по 2 мл № 5 виробництва «АСГЛ-Исследовательские лаборатории», Санкт-Петербург, Російська Федерація (згідно наданих в нашу адресу відомостей вищевказаний препарат використовується в шкірно-венерологічній практиці).

Виходячи з викладеного, Вам пропонується вжити термінових заходів щодо надання господарюючим суб’єктам припису про вилучення з обігу та повернення постачальникам вищезазначеного незареєстрованого препарату.

При виявленні наявності у сфері обігу вищезазначеної незареєстрованої продукції встановити джерело її надходження та вжити відповідних заходів згідно з законодавством до всіх суб’єктів, що реалізують незареєстровані в Україні лікарські засоби.

Про результати повідомити Державній інспекції МОЗ України до 25 вересня 2000 року.


Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті