ГУБОЗ МВС: в Києві за підозрою у хабарництві під час оформлення ліцензії на роздрібну торгівлю ліками затримано держслужбовця

03 Лютого 2012 8:00 Поділитися

На офіційному сайті Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України (www.guboz.gov.ua) повідомляється, що працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в місті Києві викрили в хабарництві головного спеціаліста одного з відділів державної установи, яка займається контролем за дотриманням суб’єктами господарської діяльності ліцензійних умов провадження господарської діяльності з оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами в столиці.

Убозівці затримали державного службовця за підозрою у вимаганні та одержанні хабара в розмірі 800 дол. США. Посадовець зажадав грошей від представника товариства з обмеженою відповідальністю за сприяння в погодженні паспорту аптеки та за допомогу в отриманні ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарським засобами.

На даний час відносно посадовця порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Одержання хабара) та ч. 2 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Фігуранту справи загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк до 10 років.

За матеріалами www.guboz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті