Київський апеляційний господарський суд залишив у силі рішення у кримінальній справі щодо закупівлі вакцин

12 Березня 2012 11:00 Поділитися

Київський апеляційний господарський суд залишив у силі рішення у кримінальній справі щодо закупівлі вакцинЯк повідомляє Генеральна Прокуратура України, 5 березня 2012 р. Київський апеляційний господарський суд залишив у силі рішення Господарського суду міста Києва, яким за позовом Генеральної Прокуратури України визнано недійсними рішення тендерного комітету МОЗ України від 28.01.2009 р., договір між МОЗ України, ДП «Укрвакцина» і комерційною структурою від 05.02.2009 р. про закупівлю вакцини Пентаксим, та стягнуто з останньої до Державного бюджету кошти, отримані за договором, у розмірі 123,5 млн грн.

Встановлено, що зазначену закупівлю проведено з численними порушеннями законодавства про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, на підставі підроблених документів та за значно завищеною ціною, внаслідок чого державі завдано збитків на суму в розмірі понад 63,5 млн грн.

За матеріалами www.gp.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Доктор 13.03.2012 9:16
"Київський апеляційний господарський суд залишив у силі рішення у кримінальній справі щодо закупівлі вакцин" Ото бред! По перше у кримінальній справі не буває рішень, лише вироки обвинувальні або виправдовувальні. По друге яке відношення господарський суд має до кримінальних справ, і як він може залишати їх в силі?

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті