Міністерство охорони здоров’я України Наказ від 01.10.2002 р. № 362

Відповідно до Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарського засобу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2000 р. № 1422, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 січня 2002 р. № 34-р «Про заходи щодо реалізації пріоритетних положень Програми інтеграції України до Європейського Союзу в 2002 році», з метою удосконалення державної системи регулювання обігу і контролю якості лікарських засобів на фармацевтичному ринку України, забезпечення рівноцінних можливостей розвитку вітчизняних фармацевтичних компаній з урахуванням вимог Директиви 2001/83/ЕС Європейського парламенту і Ради ЄС від 6 листопада 2001 р. «Про звід законів співтовариства відносно лікарських препаратів для людини»

НАКАЗУЮ:

1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету України з медичної та мікробіологічної промисловості від 04.09.96 № 87 «Про затвердження Порядку створення та постановки на виробництво лікарських засобів», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 26 вересня 1996 р. за № 552/1577, із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету України з медичної та мікробіологічної промисловості від 21.04.1998 № 51.

2. В. о. Голови Державного департаменту з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення Євтушенку О.І. забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та його опублікування в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Картиша А.П.

Міністр

В.Ф. Москаленко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті