«Watson Pharmaceuticals» повідомляє про завершення придбання «Actavis»

31 жовтня 2012 р. «Watson Pharmaceuticals, Inc.» оголосила про закінчення придбання «Actavis Group» за 4,25 млрд євро. Ця комбінація створює третю за розміром світову генеричну фармацевтичну компанію з очікуваним сукупним доходом у 2012 р. на рівні 8 млрд дол. США.

«Watson Pharmaceuticals» фінансувала цю транзакцію шляхом поєднання кредитів на суму 1,8 млрд дол. США на умовах позик і випуску пріоритетних незабезпечених облігацій на суму 3,9 млрд дол. Також зазначається, що грошові потоки об’єднаного бізнесу, як очікується, дозволять швидко погасити борги.

Об’єднана компанія матиме провідний у своїй галузі глобальний портфель продуктів з понад 750 молекулами, представленими у понад 1700 різних комбінаціях і формах випуску.

«Watson Pharmaceuticals» також повідомила, що компанія матиме нову глобальну назву — «Actavis», яка набуде чинності у 2013 р. Компанія зазначає, що ініціюватиме багаторічну кампанію з ребрендингу виробничих потужностей і представництв, а також, що вона буде представлена у 2013 р. новим ім’ям на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Пол Бізаро (Paul Bisaro), президент і головний виконавчий директор «Watson Pharmaceuticals» зазначив: «Після оголошення про придбання «Actavis» у квітні 2012 р. ми негайно розпочали широке дослідження й розгляд наших глобальних позицій, брендів і назв. Як першопочатківець в генеричній галузі США у 1984 р. корпоративна назва «Watson Pharmaceuticals» ніколи не реєструвалас­я глобально. Коли у 2009 р. нами було ініційовано стратегію глобальної експансії, стало зрозуміло, що під брендом «Watson Pharmaceuticals» ми не зможемо забезпечити єдину уніфіковану присутність на ринках.

З розширенням на 60 ринків по всьому світу ми визнали, що матимемо багато переваг від об’єднання нашої компанії під однією назвою для всіх зацікавлених сторін — клієнтів, споживачів, установ, акціонерів і потенційних акціонерів. Ми ініціювали широкий розгляд назв, що були у нашому портфелі, а також оцінювали потенціал понад 2 тис. нових. Після просування у цьому напрямку стало зрозуміло, що одним з багатьох активів придбання «Actavis» була єдина назва, торговий знак і захист по всьому світу. Вона асоціюється з такими поняттями, як дія, бачення, сила — це позачасові атрибути і «Watson Pharmaceuticals», і «Actavis». Глобальна адаптація назви «Actavis» для нашої діяльності у сферах генериків, брендів і біоаналогів — логічне і рентабельне рішення».

Також «Watson Pharmaceuticals» реалізувала відмінний дизайн назви «Actavis», що відображає історію обох компаній. Новий логотип розроблено «Lippincott». Він відображає діяльність компанії, яка швидко розвивається, а також її динамічну культуру. При уважному розгляді логотипу проглядається буква W, утворена з затінених букв A, що є тонким історичним посиланням на спадок «Watson Pharmaceuticals» і придбання «Actavis».

Обраний колір відрізняє компанію від конкурентів у фармацевтичній галузі, а також відображає її зростання, свідчить про екологічну відповідальність. Результатом стала нова, сильна і доступна для реалізація ідея, що визначає появу компанії як світового фармацевтичного лідера і візуально фокусує увагу на її розвитку й успіху в майбутньому.

«Watson Pharmaceuticals» має намір офіційно розпочати зміну назви у 2013 р. До цього часу компанія буде представлена на Нью-Йоркській фондовій біржі її теперішнім брендом — WPI.

У ході планування інтеграції «Watson Pharmaceuticals» визначила глобальну структуру керівників компанії, в тому числі підрозділу генериків у США та інших країнах світу.

Діяльність напрямку глобальних генериків очолить Сіггі Олафссон (Siggi Olafsson). Сформувавши команди керівників, в які увійшли менеджери обох компаній, «Watson Pharmaceuticals» розпочинає діяльність як єдина компанія. Керівні структури сформовані таким чином, щоб сприяти негайному створенню цінностей для клієнтів і акціонерів».

За матеріалами, наданими «Watson Pharmaceuticals»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті