Минулого тижня регіони отримали препарати і вироби медичного призначення на 129 млн грн.

12 Листопада 2012 10:56 Поділитися

Як повідомляє МОЗ України, за підсумками минулого тижня відповідно до укладених договорів 2012 р. поставлено лікарських засобів і виробів медичного призначення на 129 млн грн. Зокрема, поставки здійс­нюються в рамках забезпечення лікарськими засобами для профілактики і лікування туберкульозу та ВІЛ/CНІДу: на 32 млн грн. поставлено антиретровірусних, на 34 млн грн. — протитуберкульозних препаратів.

Стабільно надходять лікарські засоби і вироби медичного призначення для лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань, лікарські засоби для лікування онкохворих дитячого і дорослого віку, препарати для здійснення трансплантації органів та тканин, вакцини для імунопрофілактики населення.

Вже найближчим часом лікувально-профілактичні заклади отримають чергові поставки виробів медичного призначення, що використовуються в кардіології вартістю 21 млн грн., лікарські засоби для кардіологічних хворих на 5,4 млн грн., вироби медичного призначення для трансплантації на 0,7 млн грн., лікарські засоби для онко­хворих дітей на 3,8 млн грн. та онкохворих дорослого віку на 7,3 млн грн., імунобіологічних препаратів на 7 млн грн.

За останні 2 тиж в рамках бюджетних асигнувань 2012 р. повністю забезпечено поставки для здійснення ендопротезування. Минулого тижня надійшли тотальні ендопротези кульшового суглоба цементні та безцементні, а також тотальні ендопротези колінного суглоба загалом на 8,5 млн грн.

Поставки здійснено для проведення донорства крові та її компонентів на 5 млн грн., а також за напрямом забезпечення репродуктивного здоров’я нації на 3,2 млн грн. (тест-системи для обстеження груп ризику населення на TORCH-інфекції, контрацептиви для жінок з тяжкими захворюваннями).

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті