Тривають поставки закуплених препаратів у регіони

30 Листопада 2012 5:35 Поділитися

За даними МОЗ України протягом минулого тижня здійснено чергові суттєві поставки у регіони лікарських засобів і виробів медичного призначення на 96 млн грн. Вже найближчим часом лікувально-профілактичні заклади отримають препаратів на 54 млн грн. Також здійснено поставки антиретровірусних лікарських засобів і виробів медичного призначення для профілактики й лікування ВІЛ/CНІДу. Отримано такі ліки: зидовудин, зидовудин/ламівудин, ламівудин, ефавіренз на загальну суму понад 16 млн грн. Також поставлено тест-системи ІФА для проведення підтверджувальних досліджень на 2,3 млн грн.

Стабільно проводяться поставки препартів для лікування хворих онкологічного профілю на понад 10 млн грн. Водночас поставлено набори реактивів для скринінгу новонароджених на фенілкетонурію та вроджений гіпотиреоз майже на 2 млн грн. Приблизно на таку ж суму поставлено стерильних пластмасових контейнерів для людської крові й компонентів крові з інтегрованим лейкофільтром для заготівлі донорської крові та її компонентів, а також контейнерів потрійних для крові з розчином антикоагулянту.

Уже тривалий час щотижня активно поставляються лікарські засоби і вироби медичного призначення для лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань.

Тривають також поставки імунобіологічних препаратів і вакцини для профілактики гемофільної інфекції типу b. Так, поставлено ще 12,9 тис. доз вакцини — договір поставки виконано на 91,5%.

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті