МОЗ України: процедуру держзакупок розпочато

01 Березня 2013 6:32 Поділитися

МОЗ України, як і обіцяло, з 1 березня проводить розкриття пропозицій учасників торгів стосовно закупівлі лікарських засобів для лікування розсіяного склерозу, а також продуктів лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію.

Протягом першої декади березня буде відомо, які кількісні, якісні і медико-технічні параметри предметів закупівель, відповідно до вимог МОЗ України, готові запропонувати потенційні постачальники. За цей період планується розглянути пропозиції стосовно закупівлі такої продукції: реактивів для проведення скринінгу новонароджених на фенілкетонурію та вроджений гіпотеріоз; тест-систем для проведення скринінгу новонароджених на адреногенітальний синдром; тест-систем для проведення скринінгу новонароджених на муковісцидоз; ендопротезів і наборів інструментів для імплантації; виробів медичного призначення для використання в до- та післяопераційний період з трансплантації; антиретровірусних препаратів для профілактики й лікування ВІЛ/СНІДу в дорослих, підлітків і дітей; лікарських засобів для лікування дорослих онкогематологічних хворих; імунобіологічних препаратів для проведення імунопрофілактики населення.

Станом на 1 березня на виконання бюджетної програми КПКВ 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру» включено до річного плану закупівель, тобто розпочато процедуру закупівель, у тому числі з урахуванням пролонгації дії договорів 2012 р. на 20% за напрямом «Програми і централізовані заходи з імунопрофілактики» на загальну суму 1934 млн грн., що становить 92,4% від загального річного плану закупівель лікарських засобів і виробів медичного призначення на 2013 р.

За інформацією МОЗ України, протягом минулого тижня на склади уповноважених державних підприємств поставлено реагенти і витратні матеріали для аналізатора «ARCHITECT» з метою розвитку донорства крові та її компонентів на загальну суму 1,8 млн грн., онкологічні препарати Цисплатин, Доцетаксел і Прокарбазин на суму понад 2,5 млн грн., антиретровірусний препарат тенофовір+емтрицитабін — на 1,3 млн грн., а також реагенти та витратні матеріали до проточного цитофлюориметра «Becman Coulter» на 60 тис. грн.

За матеріалами www.moz.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті