Смачна та ефективна профілактика грипу та застуди для всієї сім’ї

У цьому році епідемія грипу набирає величезних масштабів — у багатьох регіонах уже перевищено епідеміологічний поріг. При цьому саме діти приймають на себе основний удар епідемії, адже дитяча імунна система ще тільки формується і зазвичай нездатна надійно захистити організм від вірусу грипу чи інших респіраторних інфекцій. Часто діти приносять хворобу додому — і вже по черзі хворіють і дорослі члени родини. Тому надзвичайно важливо попередити розвиток захворювання та зміцнювати імунний захист як дітям, так і дорослим.

wpid-profilakton_2_165ml_203d_fmt.jpegwpid-profilaktone_20165ml_20man_fmt.jpegУ наш час багато людей надає перевагу традиційним засобам профілактики застуди та грипу. Але, на жаль, ці методи часто не відрізняються зручністю у застосуванні. Мало хто може дозволити собі перед роботою їсти часник чи цибулю. Ще однією здоровою традицією є вживання риб’ячого жиру, безумовно, дуже корисного, але, на жаль, не наділеного високими смаковими якостями. От якби він був зі смаком малини, тоді б профілактика була легкою та приємною — мрієте ви… Нема нічого неможливого — відповідаємо ми! З радістю представляємо вам новий засіб для підтримки імунітету та профілактики інфекційних захворювань на основі натуральних компонентів — сироп ПРОФІЛАКТОН, який на українському фармацевтичному ринку представляє компанія «Newtone Pharma Limited» (Великобританія). ПРОФІЛАКТОН створено на основі масла, отриманого з печінки гренландської акули (походження уловів — біля Ісландії та Фарерських островів), який не має присмаку риби та порадує приємним ароматом малини або манго з персиком та солодким смаком. Масло з печінки акули є джерелом алкілгліцеролів, які мають:

  • імуномодулюючу активність (Новицки Р., 2007);
  • антибактеріальні та антивірусні властивості;
  • потенціал у боротьбі з інфекційними хворобами (Palmieri B., 2014; Hammond J.L., 2001; ).

ПРОФІЛАКТОН містить вітаміни А, С і D та мінерали цинк та селен природного походження, які допомагають підтримувати імунітет (таблиця). Вітамін C сприяє зменшенню тривалості симптомів застудних захворювань (Академія харчування та дієтології, США). Вітаміни С і D позитивно впливають на розвиток кісток та зубів. Вітаміни С та Е допомагають захистити клітини від окисного стресу. Профілактон рекомендують споживати навіть дітям віком від 1 року. Це забезпечується, зокрема, і тим, що до його складу входить стевія — підсолоджувач рослинного походження, дозволенний до вживання пацієнтам з цукровим діабетом. Дітям віком 1–3 роки по 1 чайній ложці (5 мл) на добу, а дітям від 3 років та дорослим — по 2 чайні ложки на добу. Важливо, що завдяки демократичній ціновій політиці ПРОФІЛАКТОН має доступну вартість.

ПРОФІЛАКТОН: зима — не час для хвороб!

Таблиця Склад сиропу ПРОФІЛАКТОН
Компоненти 1 чайна ложка 2 чайні ложки
(5 мл) % РДД (10 мл) % РДД
Масло з печінки гренландської акули 1011 мг 2022 мг
У тому числі
Алкілгліцероли 202 мг 404 мг
Вітамін A 400 мкг 50 800 мкг 100
Вітамін D 2,5 мкг 50 5 мкг 100
Вітамін E 6 мг 50 12 мг 100
Вітамін C 40 мг 50 80 мг 100
Цинк 2,5 мг 25 5 мг 50
Селен 14 мкг 25 28 мкг 50

% РДД — рекомендована денна доза

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Як вберегти себе та своїх рідних від застуди та грипу?

Останні новини та статті