Як зміцнити імунітет родини навесні?

Не секрет, що імунна система людини захищає її від інфекційних захворювань. Тому чим міцнішим є імунітет, тим менше проблем зі здоров’ям та краще самопочуття. Проте сили нашого організму не є невичерпними і особливо це відчутно навесні, коли на фоні зниження імунітету та нестачі вітамінів і мінералів погіршується самопочуття, зовнішній вигляд та навіть настрій. Людина стає мов магнітом для різноманітних бактерій та вірусів, загострюються хронічні захворювання. Саме тому навесні вкрай важливо потурбуватися про те, щоб підвищити захисні сили організму, але, на жаль, сучасний спосіб життя людини не завжди цьому сприяє… На здорове харчування не вистачає часу, а на фізичну активність — сил. Досить страждати від виснаження, потурбуйтеся про підвищення імунітету всіє родини за допомогою дарів природи, які тепер доступні в якості смачного та корисного сиропу!

Для осіб, які хочуть підтримати захисні сили організму, було розроблено сироп ПРОФІЛАКТОН, який на українському фармацевтичному ринку представляє компанія «Newtone Pharma Limited» (Великобританія). «Родзинкою» сиропу ПРОФІЛАКТОН є масло, отримане з печінки гренландської акули, походження уловів — біля Ісландії та Фарерських островів, яке здавна відоме своїми корисними властивостями і протягом тривалого часу використовується в якості загальнозміцнювального засобу, особливо у дітей.

МАСЛО З ПЕЧІНКИ АКУЛИ: ПІДТРИМКА ІМУНІТЕТУ ДОРОСЛИХ ТА МАЛечі

Уперше масло з печінки акули почали використовувати з лікувальною метою ще 2 століття тому, коли норвезькі рибалки виявили, що масло, отримане з печінки глибоководної акули, прискорює загоєння ран, зменшує вираженість запалення та надає сил після хвороби. Згодом було продемонстровано, що масло, яке отримують з печінки акули, є джерелом алкілгліцеролів, які відіграють важливу роль у якості модуляторів імунної системи, допомагаючи їй у боротьбі з інфекційними та багатьма іншими захворюваннями. Алкілгліцероли у складі масла з печінки акули активують макрофаги, завдяки чому виявляють іммуностимулюючу та імуномодулюючу активність (Peter T. et al., 2014; Deniau A-L. et al., 2010). До того ж вони сприяють підвищенню фагоцитозу макрофагів та нейтрофілів, посилюючи гуморальну імунну відповідь організму.

Було неодноразово протестовано антибактеріальну та фунгіцидну активність алкілгліцеролів (Латышев Н.А. и соавт., 2012). Завдяки іммуномодулюючим властивостям компоненти масла печінки акули можуть використовуватися в якості додаткового засобу під час терапії кандидозу (Hajimoradi М. et al., 2009).

Результати багатьох досліджень демонструють, що застосування алкілгліцеролів викликає адекватну відповідь організму, яка полягає у підсиленні його захисних функцій — кровотворній, іммностимулюючій та антиоксидантній. Дані досліджень вказують на підсилення гемопоезу внаслідок застосування алкілгліцеролів, завдяки нормалізації функціонування кісткового мозку без його додаткової стимуляції, що вказує на сприятливий вплив алкілгліцеролів на функціонування імунної системи (Латышев Н.А. и соавт., 2012).

Разом із алкілгліцеролами у складі масла з печінки акули в сиропі ПРОФІЛАКТОН містяться вітаміни А, С, Е і D та мінерали цинк та селен природного походження (таблиця), які допомагають підтримувати імунітет, особливо дитячий.

Таблиця Склад сиропу ПРОФІЛАКТОН
Компоненти 1 чайна ложка 2 чайні ложки
(5 мл) % РДД (10 мл) % РДД
Масло з печінки гренландської акули 1011 мг 2022 мг
У тому числі
Алкілгліцероли 202 мг 404 мг
Вітамін A 400 мкг 50 800 мкг 100
Вітамін D 2,5 мкг 50 5 мкг 100
Вітамін E 6 мг 50 12 мг 100
Вітамін C 40 мг 50 80 мг 100
Цинк 2,5 мг 25 5 мг 50
Селен 14 мкг 25 28 мкг 50

% РДД — рекомендована денна доза

Вітаміни А та Е відіграють важливу роль у розвитку імунної відповіді. Відомо, що дефіцит вітаміну А в організмі дитини може лежати в основі дисфункції імунної системи. Вітамін D3 також активно впливає на стан імунної системи, підвищуючи резистентність до інфекційних агентів, попереджаючи розвиток аутоімунних захворювань і неопластичних процесів. У свою чергу, вітамін С є активним учасником патофізіологічних і фізіологічних реакцій організму, у тому числі адекватної імунної відповіді, антиоксидантного захисту, регенерації тканин. Він підвищує системну резистентність організму людини до інфекційних, особливо вірусних, агентів (Абатуров А.Е., 2007).

NB! АБО ЩО ТРЕБА ПАМ’ЯТАТИ ФАРМАЦЕВТАМ, РЕКОМЕНДУЮЧИ ПРОФІЛАКТОН

Важливо, що ПРОФІЛАКТОН не має присмаку риби та порадує приємним ароматом малини або тропічних фруктів — манго з персиком — та солодким смаком завдяки стевії — низькокалорійному підсолоджувачу натурального походження з низьким глікемічним індексом, який підходить для споживання пацієнтам з цукровим діабетом. Завдяки приємному смаку ПРОФІЛАКТОН буде до вподоби навіть маленьким ласунам, що позбавить зайвих клопотів батьків, які, напевно, ще з дитинства запам’ятали неприємне відчуття після куштування риб’ячого жиру.

ПРОФІЛАКТОН рекомендують споживати дітям віком від 1 року та дорослим, а за рахунок стевії — підсолоджувача рослинного походження — він дозволений до вживання пацієнтам з цукровим діабетом. Тому сироп ПРОФІЛАКТОН підійде хворим на цю патологію, які бажають підтримати захисні сили свого організму. Сироп ПРОФІЛАКТОН зручно споживати та дозувати. Так, дітям віком 1–3 роки — по 1 чайній ложці (5 мл) на добу, а від 3 років та дорослим — по 2 чайні ложки на добу.

Важливо, що завдяки демократичній ціновій політиці компанії ПРОФІЛАКТОН має доступну вартість.

ПРОФІЛАКТОН: зміцніть імунітет весною!

Сироп ПРОФІЛАКТОН представляє компанія «Newtone Pharma Limited» (Великобританія), представництво в Україні — тел.: +38 (044) 490‑32‑77; е‑mail: [email protected].

Ексклюзивний дистриб’ютор — «ОПТІМА‑ФАРМ»:Київ, тел.: (044) 490‑53‑10, Вінницький філіал, тел.: (0432) 55‑30‑00, Дніпропетровський філіал, тел.: (0562) 35‑04‑40, Житомирський філіал, тел.: (0412) 41‑88‑53, Запорізький філіал, тел.: (0612) 28‑80‑22, Івано‑Франківський філіал, тел.: (0342) 77‑32‑80, Львівський філіал, тел.: (032) 294‑89‑88, Одеський філіал, тел.: (048) 774‑45‑00, Полтавський філіал, тел.: (0532) 51‑83‑24, Харківський філіал, тел.: (057) 713‑69‑79.

Прес-служба
«Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті