ГРІНІЗАЦІЯ — мультинутрієнтний функціонально-пептидний комплекс

При багатьох захворюваннях (зокрема при патології печінки, підшлункової залози, порушеннях обміну речовин) запорукою успішного лікування є правильне та оптимально збалансоване харчування. Втілюючи цю ідею в життя, вітчизняний виробник «Ворлд грінізейшен систем» розробив мульти­нутрієнтний функціонально-пептидний комплекс (МНФК) ГРІНІЗАЦІЯ. Нещодавно МОЗ України затвердило методичні рекомендації для лікарів щодо його застосування у клінічній практиці.

До складу МНФК ГРІНІЗАЦІЯ входять дієтичні добавки ГРІН МІКС І (вітамінно-мінерально-ліпідний комплекс) та ГРІН ПРО І (білково-пептидний комплекс), які доцільно вживати сумісно. Завдяки збалансованому складу і спеціальній технології обробки компонентів цих комплексів МНФК ГРІНІЗАЦІЯ містить приблизно 700 біологічно активних речовин рослинного походження в їх природних зв’язках і співвідношеннях.

ГРІН МІКС І — вітамінно-мінерально-ліпідний комплекс, до складу якого входять активнодіючі речовини з кумису натурального (кобилячого молока), спіруліна, ламінарія, кукумарія, омега-комплекс жирів морської риби, порошок перепелиних яєць; олії обліпихи, льону, зародків пшениці, волоського горіха, кедра, виноградних кісточок; водні екстракти трави чебрецю, плодів перцю, кореня любистку, трави хвоща польового, листя кропиви дводомної, листя подорожника, листя і кореня петрушки, стебла алое, цибулі, часнику, кореня елеутерококу, насіння льону, розторопші плямистої, кореня лопуха, шишок хмелю, кори крушини; вітаміни групи В, D, К, мідійний комплекс, екстракт виноградних кісточок, стевія, сироп вишні.

ГРІН ПРО І — складний білково-пептидний комплекс, що містить білки тваринного походження, порошок перепелиних яєць, артишок, топінамбур, лецитин, лактулозу, насіння розторопші плямистої, спіруліну, сочевицю, аскорбінову кислоту. Як свідчать результати досліджень, проведених в Інституті біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України, сумарна кількість незамінних амінокислот в протеїнах дієтичних добавок ГРІНІЗАЦІЯ вища, ніж у білку, ідеальному за амінокислотним складом (за шкалою FAO/WHO). Замінні амінокислоти у білку МНФК ГРІНІЗАЦІЯ становлять 57–60%.

Згідно з методичними рекомендаціями, затвердженими МОЗ України 22 березня 2010 р., МНФК ГРІНІЗАЦІЯ доцільно вживати в лікувальному харчуванні хворих на вірусний гепатит, стеатогепатит, метаболічний синдром, хронічний панкреатит на фоні ожиріння.

У рекомендаціях також зазначено, що при застосуванні МНФК ГРІНІЗАЦІЯ знижується ризик розвитку тромбоцитопенії у хворих на хронічний вірусний гепатит С, а також її вираженість під час проведення проти­вірусної терапії цього захворювання.

Також дієтичні добавки ГРІНІЗАЦІЯ можуть бути використані під час дієтичного харчування при гіпертонічній хворобі, цукровому діабеті II типу, ішемічній хворобі серця, хронічній серцевій недостатності, некоронаро­генних захворюваннях міокарда, при комплексній реабілітації пацієнтів із захворюваннями крові, під час і після інфекційних захворювань, у профілактиці і під час лікування імуно­дефіцитних станів, білкових та ліпідних обмінних порушень, під час перед­операційної підготовки, а також після оперативного втручання, проведення хіміо- і променевої терапії, при комплексному лікуванні ожиріння, запальних захворювань легень, тромбоцитопенії.

Додаткову інформацію про МНФК ГРІНІЗАЦІЯ можна отримати по тел.: +38 (044) 230-94-64; e-mail: info@wgs.in.ua або на сайті www.izn.соm.ua.

Запитуйте дієтичні добавки ГРІНІЗАЦІЯ у дистриб’ютора — компанії «Оптіма-Фарм».

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті