Для реалізації пілотного проекту з реформування медицини обрано 2 регіони

26 Липня 2010 3:40 Поділитися

Вінницька та Дніпропетровська області обрані для реалізації пілотного проекту з реформування галузі охорони здоров’я. Про це на розширеній колегії Управління охорони здоров’я та курортів Вінницької обласної державної адміністрації повідомила Світлана Буніна, заступник міністра охорони здоров’я України.

Вона зазначила, що для супроводу і координації роботи в рамках цього проекту створена міжвідомча робоча група. «Нині міністерством проводяться консультації та консультативні зустрічі з представниками Світового банку щодо залучення грантів для фінансування цих проектів», — повідомила заступник міністра охорони здоров’я України.

Лідія Діденко, начальник Управління охорони здоров’я та курортів Вінницької обласної державної адміністрації, пояснила, що головними етапами програми, реалізація якої розрахована на 2010–2014 рр., є вивчення ситуації, навчання групи медичних працівників, створення центрів первинної медико-санітарної допомоги, внесення змін в організацію роботи первинної та вторинної ланок медицини.

За матеріалами www.vin.gov.ua;
www.unian.net

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті