Краще давати, ніж просити — перший спеціалізований БФ «Співчуття. Участь. Допомога»

Щоб допомогти іншій людині, не обов’язково бути сильним та багатим, достатньо бути добрим.
Симеон Афонський

Ми завжди вважали, що в системі фармації працюють добрі та милосердні люди. Нас вчили, що, відпускаючи ліки, ми повинні забути свої особисті проблеми й жити проблемами пацієнта, який прийшов до нас не від радості, а зі своїми негараздами. Ми як спеціалісти кожного дня допомагаємо людям — радимо, як приймати ліки, знаходимо і замовляємо їх, інколи навіть привозимо додому. Проте самі часто залишаємося без уваги і підтримки.

Так, кожна галузь промисловості, різні установи, у тому числі лікарні, мають свої профспілки, страхові товариства, каси взаємодопомоги і т.д. При цьому в нашій величезній родині фармацевтів України немає своєї структури, яка б мог­ла підставити плече спеціалістам та працівникам, надати їм допомогу та захистити. Тому ми, сім’я з чотирьох провізорів, вирішили зареєструвати благодійний фонд (БФ), який працюватиме на території всієї України, а не лише в ме­жах однієї області.

Наша команда пропонує вам мати свою структуру, у якій усі, кому потрібна допомога, можуть знайти захист. Ми будемо підтримувати людей, які до нас звертатимуться задля вирішення своїх проблем.

У сім’ях наших співробітників присутні всі категорії людей, кому потрібна допомога — люди похилого віку та військові, онкохворі та особи з орфанними захворюваннями, геніальні діти, яким потрібна підтримка в розвитку їх таланту, і покинуті діти, що потребують материнської ласки і підтримки, самотні жінки та прос­то хворі співробітники, молодь, якій необхідна опіка, та інші.

Також не можна обійти увагою ветеранів фармацевтичної справи — тих, хто нас вчив, допомагав ставати на ноги, підтримував у важкі хвилини, захищав, оберігав від помилок — тих, кому ми повинні вклонитися за те, ким ми стали.

Сьогодні складно охопити всіх, кому потрібна допомога, але ми будемо прагнути стати структурою, у якої люди будуть шукати захист і підтримку.

Фонд буде накачувати м’язи фінансово і, за можливості, намагатися допомогти всім, хто звернеться за допомогою. Для цього потрібно небагато — наповнювати постійно фонд і розподіляти його серед тих, хто цього потребує.

Ми всі повинні підійти чесно до цього питання — допомога буде надана тільки тим, хто має доведену проблему. Не ображайтеся за ці слова — у нашому житті все буває, а ми не хочемо втрачати вашої довіри.

Я запрошую всіх до спільної роботи в нашому фонді й використання сайту фонду www.fundcph.com та сторінки «Щотижневика АПТЕКА» для активної комунікації й підтримки один одного.

Окремо звертаюся до директорів фармацевтичних заводів та іноземних представництв, до власників аптечних мереж і оптових компаній, до директорів товариств з обмеженою відповідальністю та фізичних осіб — підприємців, до всіх, хто хоче з нами працювати на предмет укладання договорів про спільну роботу. Будуть запропоновані програми, які всім підходять. Зверніться, будь ласка, до нас і ми разом з вами відпрацюємо це питання. Окрім того, у багатьох з нас є чимало зв’язків за кордоном. З цього питання є інша пропозиція, та чекаємо на ваші звернення.

Запрошую всіх представників українського фармацевтичного суспільства до дружби, співчуття та допомоги.

Нам з вами є про що говорити на сторінках «Щотижневика АПТЕКА» і на нашому сайті www.fundcph.com.

Питання та пропозиції можна надсилати на електронну пошту: [email protected].

Запам’ятайте: краще давати, ніж просити!

БО «БФ «Співчуття. Участь. Допомога»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті