Що робити, коли зненацька влітку з’явився біль у горлі?

Здавалося б, з настанням літа кожен з нас має насолоджуватися сонячними днями, теплом та забути про застуду. Проте перемінлива погода за вікном, кондиціонери та прохолоджувальні напої вносять «смуту» до нашого організму. Як наслідок, симптоми застуди проникають у наші ряди все більш активно. У результаті імунітет не витримує натиску хвороботворних загарбників, здаючи свої позиції, і починають розвиватися симптоми респіраторних захворювань, знайомі багатьом не з чуток. З чого, як правило, починається застуда? Так, зазвичай саме з болю в горлі. Давайте розберемося, що варто порадити пацієнтові у випадку звернення з такою проблемою.

Провізору та пацієнту варто звернути увагу на ЛАФЕРОФЛЮ виробництва компанії «Biopharma». ЛАФЕРОФЛЮ представлений у формі льодяників з 4 смаками з різними компонентами природного походження. Ці натуральні компоненти підібрані таким чином, щоб кожен міг обрати собі льодяники за смаком та складом, як дорослий, так і дитина віком старше 11 років.

До складу ЛАФЕРОФЛЮ мед-лимон входять екстракт прополісу сухого (Propolis Cera) та олія обліпихи (Hippophae Rhamnoides). Прополіс містить низку біогенних речовин, виявляє антиоксидантні, антисептичні властивості, сприяє зміцненню капілярів та стимулює обмін речовин. Обліпиха, у свою чергу, є одним з найкращих природних полівітамінних засобів та виявляє протизапальні, епітелізувальні, бактерицидні властивості. ЛАФЕРОФЛЮ мед-лимон розроблений спеціально для захисту горла при надмірному навантаженні на голосові зв’язки та у разі відчуття сухості та першіння в горлі, а також для людей, чия професійна діяльність пов’язана з виступами та презентаціями.

Екстракт евкаліпту рідкий (Eucalyptus Globulus), ментол (Menthol) та екстракт чебрецю рідкий (Thymus Sp.) є основними компонентами ЛАФЕРОФЛЮ інтенсив. Так, настойка евкаліпту проявляє антисептичні, протизапальні і дезінфікуючі властивості, а ментол справляє стимулювальний ефект на холодові рецептори ротової порожнини та проявляє антисептичну властивість. Разом ці два компоненти зумовлюють пом’якшувальний ефект на запалену слизову оболонку і зменшують закладеність носа. Компоненти чебрецю мають антибактеріальні та відхаркувальні властивості, а також є прекрасними антисептиками.

ЛАФЕРОФЛЮ інтенсив розроблений спеціально для захисту горла при подразнювальному кашлі, підтримки функціонального стану слизових оболонок носа та горла, місцевої імунної системи під час поширення застудних захворювань та для покращення носового дихання, при подразненні горла внаслідок подразнювального кашлю.

Льодяники ЛАФЕРОФЛЮ зігріваючі, що містять у своєму складі екстракт хрону та олію імбиру, розроблені для захисту порожнини рота та горла в період сезонних захворювань, підтримки місцевої імунної системи під час поширення застудних захворювань, при переохолодженнях та у разі контакту з хворими на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ).

Активні компоненти хрону, що входять до складу продукту, є джерелом вітамінів, мікро­елементів, ефірних олій, ферментів та інших цінних для організму компонентів. Також у цій рослині міститься особлива речовина — лізоцим, яка згубно впливає на бактерії. Загалом ці активні компоненти виявляють антисептичні (антибактеріальна, противірусна й протигрибкова) властивості та позитивно впливають на роботу імунної системи. Імбир містить велику кількість мінеральних речовин і вітамінів, що в комплексі проявляють антиоксидантний, протизапальний, тонізуючий та протимікробний ефекти.

Льодяники ЛАФЕРОФЛЮ з вітаміном С містять окрім вказаної в назві аскорбінової кислоти також і рідкий екстракт прополісу. Прополіс за рахунок своїх активних інгредієнтів є сильним антиоксидантом, сприяє захисту клітин від пошкоджувальної дії вільних радикалів, зменшенню окислювального стресу та підсиленню імунітету. Вітамін С (аскорбінова кислота) — природний антиоксидант, імуностимулятор; сприяє підвищенню опірності організму до різних інфекцій. Така комбінація рослин спеціально створена для захисту порожнини рота та горла, підтримки оптимального стану місцевої імунної системи під час поширення застудних захворювань та для осіб зі скаргами на дискомфорт у горлі в сезон ГРВІ.

ЛАФЕРОФЛЮ — рятує горло!

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Останні новини та статті