Осінь — час подумати про профілактику та лікування застуди!

Традиційно на осінньо-зимовий період припадає різке зростання захворюваності на грип та застуду. І якщо вберегтися від грипу можна за допомогою своєчасної вакцинації, то від близько 200 вірусів, що є причиною розвитку застуди, на жаль, такого захисту ще не вигадали. Тому вже зараз слід попіклуватися про те, щоб у домашній аптечці був дієвий засіб для профілактики застуди. Чудово, якщо в разі чого цей препарат можна буде застосовувати і для її лікування. У цьому контексті увагу привертає популярний препарат європейського виробництва Нео­принозин від компанії «Vishpha».

Діючою речовиною у складі препарату Нео­принозин є інозин пранобекс, який уже багато років широко застосовується у боротьбі з вірусами та набув доброї слави серед лікарів та пацієнтів. Завдяки інозину пранобексу Нео­принозин виявляє пряму противірусну та імуномодулювальну дію, що дуже актуально при боротьбі з гострими вірусними захворюваннями верхніх дихальних шляхів.

Противірусна дія інозину пранобексу зумовлена пригніченням процесів розмноження вірусу після його проникнення до клітини, таким чином знижується активність вірусів в організмі. Імуномодулювальний ефект зумовлений підвищенням фагоцитарної активності макрофагів та впливом на Т-лімфоцити. Таким чином, діюча речовина нео­принозину впливає і на гуморальний, і на клітинний імунітет. Саме цим пояснюється значна лікувально-профілактична ефективність препарату. Варто підкреслити, що його застосування сприяє зниженню вірогідності повторно захворіти на застуду ще протягом близько 4 міс після одного курсу прийому препарату (Булгакова В.А., 2010).

Оскільки Нео­принозин проявляє найвищу ефективність при лікуванні гострих вірусних інфекцій, якщо лікування почати на ранній стадії захворювання, то доцільно придбати препарат завчасно, щоб у разі чого просто дістати Нео­принозин з домашньої аптечки та почати лікування негайно.

Нео­принозин добре переноситься та показаний навіть маленьким дітям (від 1 року). До того ж сироп має приємний аромат, що має сподобатися найвибагливішим маленьким пацієнтам.

Необхідно підкреслити, що препарат виробляється в Польщі на виробничих потужностях ексклюзивного європейського партнера компанії «Vishpha», що здійснює маркетування інозину пранобексу на території ЄС.

Попіклуйтеся про своє здоров’я завчасно — придбайте НЕОПРИНОЗИН у домашню аптечку!

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Неопринозин

Останні новини та статті