Glenmark та Hikma уклали ексклюзивну ліцензійну угоду про комерціалізацію бренда Ryaltris™ в США

02 Березня 2020 1:51 Поділитися

Міжнародна інтегрована фармацевтична компанія Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (далі — Glenmark) повідомила про те, що її дочірня компанія з офісом у Швейцарії Glenmark Specialty S.A. уклала ексклюзивну ліцензійну угоду з Hikma Pharmaceuticals PLC (далі — Hikma) щодо комерціалізації нового бренда Ryaltris™ (олопатадин гідрохлорид + мометазон фуроат) у США. Цей комбінований препарат у формі назального спрея з фіксованою дозою, що містить антигістамін та стероїд, призначений для лікування симптомів сезонного алергічного риніту у пацієнтів з 12 років.

За умовами угоди, відповідальність за розробку, а також схвалення кандидата в препарати Управлінням з контролю за харчовими продуктами і лікарськими засобами США (Food and Drug Administration — FDA) несе Glenmark, а Hikma відповідатиме за його комерціалізацію. Hikma також отримає можливість виробництва препарату на базі своїх виробничих потужностей, розташованих у Колумбусі, штат Огайо, США. Glenmark отримає авансовий платіж та проміжні виплати, а також право на роялті.

Мета Glenmark — вивести бренд на глобальний рівень. Слід зазначити, що раніше компанія вже підписала ексклюзивні ліцензійні угоди з Hikma на комерціалізацію вказаного препарату в Китаї, Австралії, Новій Зеландії та Південній Кореї.

За матеріалами пресрелізу Glenmark Pharmaceuticals Ltd.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті