COVID-19: міністр охорони здоров’я Великобританії віддає данину поваги фармацевтам

26 Березня 2020 2:15 Поділитися

Міністр охорони здоров’я Великобританії Метт Хенкок (Matt Hancock) публічно подякував «тим, кого зазвичай не згадують, включаючи фармацевтів» за їх роботу в боротьбі з коронавірусом (COVID-19).

Міністр пообіцяв «докласти максимум зусиль», щоб персонал, який працює безпосередньо з пацієнтами, отримав все необхідне для забезпечення їх безпеки.

Повідомлення М. Хенкока було доставлено під час щоденного урядового брифінгу з питань COVID-19 у вівторок (24 березня 2020 г.) за допомогою віртуальної конференції.

Відповідаючи на це повідомлення, Марк Лайонетт (Mark Lyonette), виконавчий директор Національної фармацевтичної організації (National Pharmacy Association), прокоментував:

«Було здорово почути, як великий політичний діяч вітає роботу фармацевтів і обіцяє більше підтримки для забезпечення безпеки персоналу. Ці сердечні обіцянки, які виходять від уряду, повинні швидко перейти до значимих дій, які досягнуть лінії фронту. Наприклад, до термінового надання ефективних засобів захисту для персоналу».

За матеріалами www.pharmacy.biz

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті