Держлікслужба Львівської обл. нагадує про необхідність інформування в разі зміни даних у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії

05 Серпня 2020 2:58 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській обл. нагадує про обов’язок суб’єктів господарювання надавати відомості про зміну даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії (доповнення списку осіб, допущених до роботи з наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами), та інформацію про створення нового місця, у межах якого планується провадження господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів (далі — підконтрольні речовини). Ця інформація долучатиметься до ліцензійної справи, та надаватиметься протягом 1 міс з дня настання таких змін.

До інформаційного листа слід додавати:

  • додаток до Відомостей про стан матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання, наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня;
  • дозвіл Національної поліції України на використання об’єктів і приміщень, призначених для провадження діяльності з обігу підконтрольних речовин, та їх відповідність встановленим вимогам.

Окрім цього, у самому листі зазначаються прізвище, ім’я, по батькові працівника, його посада, освіта та додаються копії довідок:

  • Міністерства внутрішніх справ України про відсутність у працівників, які за своїми службовими обов’язками отримують (чи мають) доступ безпосередньо до підконтрольних речовин, не знятої чи не погашеної в установленому порядку судимості за вчинення середньої тяжкості, тяжкого та особливо тяжкого злочину або за злочин, пов’язаний із незаконним обігом підконтрольних речовин, у тому числі вчинених за межами України;
  • відповідного державного або комунального закладу охорони здоров’я про відсутність у працівників, які за своїми службовими обов’язками отримують (чи мають) доступ безпосередньо до підконтрольних речовин, психічних розладів, пов’язаних зі зловживанням алкогольними напоями, наркотичними засобами чи психотропними речовинами, а також про відсутність серед зазначених працівників осіб, визнаних непридатними до виконання окремих видів діяльності (робіт, професій, служби), пов’язаних з обігом підконтрольних речовин.

Зазначені документи слід направляти за адресою: Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, просп. Перемоги, 120А, м. Київ, 03115.

За матеріалами dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті