Робота програмних РРО в режимі офлайн — роз’яснення ДПС

29 Вересня 2020 3:12 Поділитися

Офіс великих платників податків Державної податкової служби (ДПС) України повідомляє, що на період відсутності зв’язку між програмним реєстратором розрахункових операцій (РРО) та фіскальним сервером контролюючого органу проведення розрахункових операцій здійснюється в режимі офлайн, що може тривати не більше 36 год. При цьому продовжується створення електронних розрахункових документів, яким присвоюються фіскальні номери із діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером ДПС.

Контроль часу в офлайн

Під час роботи в режимі офлайн програмне рішення програмного РРО має забезпечувати контроль залишку часу, протягом якого може тривати режим офлайн (36 год підряд або 168 год на місяць).

Час, протягом якого програмний РРО перебував у режимі офлайн, підраховується шляхом сумування таких періодів:

  • від дати та часу, що зазначаються в повідомленні з відміткою «початок переведення програмного РРО в режим офлайн», до дати та часу, зазначених у повідомленні «завершення режиму офлайн»;
  • від дати та часу, зазначених у повідомленні «завершення режиму офлайн», до дати та часу, зазначених у повідомленні «початок переведення програмного РРО в режим офлайн», якщо в період між такими строками на фіскальному сервері ДПС не реєструвалися в режимі онлайн-обміну розрахункові документи, отримані від цього програмного РРО.

 

За матеріалами officevp.tax.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті