Gedeon Richter та Mochida підписали ліцензійну угоду

1 жовтня 2020 р. Gedeon Richter оголосила про укладання ліцензійної угоди з Mochida Pharmaceutical щодо біосиміляру тоцилізумабу компанії Gedeon Richter для лікування ревматоїдного артриту. Відповідно до угоди Mochida отримує права на розробку, виробництво та комерціалізацію біо­симіляру тоцилізумабу в Японії. Крім того, Mochida повинна виплачувати відповідні платежі кількома частинами, коли розробка та регуляторний етап будуть завершені.

«Ми розраховуємо на тісну співпрацю з Mochida як на перспективний крок для розширення глобального охоплення нашого портфелю біосимілярів у терапевтичній галузі ревматології», — підкреслив Габор Орбан (Gábor Orbán), голова компанії Gedeon Richter.

Про тоцилізумаб

Тоцилізумаб — це біопрепарат, який використовується для лікування ревматоїдного артриту. Продукт також схвалений для лікування дитячого ювенільного ідіопатичного артриту, системного ювенільного ідіо­патичного артриту, гігантоклітинного артеріїту та синдрому вивільнення цитокінів, викликаного CAR-T-клітинною терапією. Випускається в лікарських формах як для підшкірного, так і внутрішньовенного введення.

Про Gedeon Richter

Gedeon Richter — фармацевтична компанія, штаб-квартира якої знаходиться в Будапешті (Угорщина). Gedeon Richter — провідний виробник лікарських засобів у країнах Східної та Центральної Європи з розширенням прямої присутності в Західній Європі, Китаї та Латинській Америці. Досягнувши ринкової капіталізації в 3,6 млрд євро (4,1 млрд дол. США) до кінця 2019 р., загальні обсяги продажу Gedeon Richter становили близько 1,6 млрд євро (1,7 млрд дол.) того ж року. Портфель продуктів Gedeon Richter охоплює безліч важливих терапевтичних напрямків, таких як жіноче здоров’я, захворювання центральної нервової та серцево-судинної систем. Маючи у своєму розпорядженні один з найбільших R&D-підрозділів у Східній і Центральній Європі, дослідницька активність компанії Gedeon Richter сфокусована на порушеннях роботи центральної нервової системи. Володіючи загальновизнаним досвідом у царині хімії стероїдів, Gedeon Richter є важливим гравцем у сфері жіночого здоров’я в усьому світі. Також компанія бере активну участь у розробці біосимілярів.

За матеріалами richter.hu
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті