У ДПС пояснили, як використовувати ПРРО не за місцем розташування господарської одиниці

06 Листопада 2020 4:32 Поділитися

Офіс великих платників податків державної податкової служби України (ДПС) повідомляє, що відповідно до п. 3 розділу II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 р. № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14.06.2016 р. № 547» (далі — Порядок) для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) складається заява про реєстрацію ПРРО за формою № 1-ПРРО (J/F 1316602) (додаток 1 до Порядку).

Графа «Ідентифікатор об’єкта оподаткування» реєстраційної заяви (форма № 1-ПРРО) заповнюється згідно з повідомленням про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП.

У разі якщо ПРРО застосовується не за місцем розташування господарської одиниці, під час заповнення реєстраційної заяви за формою № 1-ПРРО у графі «Ідентифікатор об’єкта оподаткування», розділ 3, необхідно вказати дані об’єкта оподаткування (офіс, квартира тощо) та реєстраційної адреси суб’єкта господарювання.

У свою чергу, фізичним особам — підприємцям другої групи, які не мають об’єктів оподаткування, під час заповнення реєстраційної заяви за формою № 1-ПРРО у графі «Ідентифікатор об’єкта оподаткування», розділ 3, можна вказати вісім нулів «00000000» та зазначити адресу реєстрації такої фізичної особи — підприємця.

За матеріалами officevp.tax.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті