Штам «дельта» активно поширюється територією України — Віктор Ляшко

23 Серпня 2021 12:10 Поділитися

Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я України, на своїй сторінці у Facebook оприлюднив пост, у якому зазначив, що штам коронавірусу «дельта» все активніше поширюється Україною, кількість нових хворих на COVID-19 зростає. Уже восени очікується нова хвиля захворюваності.

«Єдиний спосіб вберегти себе та близьких від важких наслідків коронавірусної хвороби, а також підтримати наших медиків, які продовжують рятувати життя — це щепитися від COVID-19. Розуміємо, що літо добігає кінця, попереду святкові вихідні, які хочеться використати для поїздок до рідних та відпочинку.

Тому, якщо ви збираєтеся у відпустку, зробіть щеплення вже зараз, не відкладайте вакцинацію на потім. Захистіть себе вчасно. Якщо вже щепилися першою дозою, не забудьте зробити другу, не відкладайте на «після свят». Вакцини достатньо, центри та пункти щеплень працюють у кожному куточку України, навіть у вихідні дні.

Часу, щоб захиститися, вже обмаль, тож не зволікайте. Лише разом ми можемо перемогти COVID-19 та повернутися до звичного життя», — наголосив В. Ляшко.

За матеріалами facebook.com/viktor.liashko

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті