Компанія Glenmark Pharmaceuticals четвертий рік поспіль входить до престижного Індексу стійкості Доу-Джонса для ринків, що розвиваються (DJSI Emerging markets)*

16 листопада 2021 р. Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (Glenmark) — міжнародна фармацевтична компанія, в основі діяльності якої лежать наукові дослідження та розробка інноваційних лікарських препаратів, оголосила, що вже четвертий рік поспіль включена до Індексу стійкості Доу-Джонса (Dow Jones Sustainability Indices — DJSI) для ринків, що розвиваються. Індекс стійкості Доу-Джонса є однією з найпрестижніших світових систем оцінки корпоративної стійкості та соціально відповідальної бізнес-діяльності. До індексу включають ті компанії з кожного сектора економіки, які отримали найвищу оцінку з точки зору корпоративної стійкості.

DJSI проводить аналіз компаній за корпоративними, економічними, екологічними та соціальними критеріями, щоб оцінити такі показники, як корпоративне управління, управління ризиками, екологічна політика та системи управління, управління ланцюжками поставок, охорона праці та техніка безпеки, трудова практика, інновації, кібербезпека та ін. Включення до цього престижного списку є важливим показником для світових інвесторів, фінансових аналітиків та інших зацікавлених сторін, а також є орієнтиром для інвесторів, які враховують сталий розвиток компаній під час формування своїх портфелів цінних паперів.

«Включення нашої компанії до індексу стійкості Доу-Джонса четвертий рік поспіль засвідчує нашу відданість принципам сталого розвит­ку та в черговий раз підтверджує нашу сталість та послідовну роботу за всіма показниками сталого розвитку. Включення до індексів DJSI зміцнює нашу рішучість підтримувати стратегію сталого розвитку, яка поширюється на принципи ESG (environment, social and governance): екологічні, соціальні та управлінські питання, що, у свою чергу, позитивно вплине на нашу операційну діяльність, акціонерів, спільноти та планету в цілому», — зазначив Гленн Салданха, голова правління та керуючий директор компанії Glenmark Pharmaceuticals.

До лідерів Індексу стійкості Доу-Джонса для країн, що розвиваються (DJSI Emerging markets), шляхом оцінки були відібрані 108 компаній з більш ніж 800 претендентів. Тільки 15 компаній з Індії потрапили до цього престижного списку. Glenmark стала однією з 5 компаній Індії, які представлені в секторі «Фармація, біотехнології та біонауки» (Pharmaceuticals, Biotechnology & Life Sciences) Індексу стійкості Доу-Джонса для ринків, що розвиваються у 2021 р.

Індекс стійкості Доу-Джонса (DJSI) є однією з найпрестижніших світових систем оцінки корпоративної стійкості та соціальної відповідальності

Про Індекси стійкості Доу-Джонса (DJSI):

S&P Dow Jones Indices (S&P DJI) — це один з найбільших у світі глобальних ресурсів для концепцій, що базуються на індексах даних та досліджень; розробник біржових індексів S&P 500® та промислового індексу Доу-Джонса®. Порівняно з іншими світовими індексами саме на підставі цих рейтингів відбувається найбільша кількість інвестицій. З моменту заснування першого індексу Чарльзом Доу в 1884 р. S&P DJI продов­жує вдосконалювати та розвивати ці індекси за широким спектром індикаторів активів, щоб інвестори могли оцінювати ринок та торгувати на ньому. Індекси S&P Dow Jones є підрозділом S&P Global (NYSE: SPGI), який надає необхідну інформацію приватним особам, компаніям та урядовим структурам, дозволяючи впевнено приймати рішення.

Glenmark є однією з 15 компаній Індії та однією з 5 в секторі «Фармація, біотехнології та біонауки», які увійшли до Індексу стійкості Доу-Джонса для ринків, що розвиваються цього року

Про компанію Glenmark Pharmaceuticals

Glenmark Pharmaceuticals Ltd. – міжнародна фармацевтична компанія, яка зосереджує свою діяльність на наукових дослідженнях та розробці інноваційних лікарських засобів. Компанія працює в більш ніж 50 країнах. Глобально компанія сфокусована на таких терапевтичних сферах: онкологія, дерматологія та респіраторні захворювання, включаючи алергічний риніт. Компанія представлена в сегменті відтворених препаратів, спеціалізованих ліків та в безрецептурному сегменті (over-the-counter — ОТС). Компанія входить до топ-50 глобального рейтингу компаній з портфелем генериків та біосимілярів, який публікує Informa Generics Bulletin (Рейтинг топ-50 компаній, 2020 р.). Glenmark Pharmaceuticals Ltd. четвертий рік поспіль входить до Індексу стійкості Доу-Джонса для ринків, що розвиваються. Це одна з найпрестижніших світових систем оцінки корпоративної стійкості та соціально відповідальної бізнес-діяльності. До індексу включають ті компанії з кожного сектора економіки, які отримали найвищу оцінку з точки зору корпоративної стійкості. Докладніша інформація доступна на сайті: www.glenmarkpharma.com.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
за матеріалами, наданими
Glenmark Pharmaceuticals
*За даними, наданими компанією Glenmark Pharmaceuticals, повну відповідальність за достовірність вказаної інформації несе компанія Glenmark Pharmaceuticals.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті