Світовий гігант Procter & Gamble висловився щодо подальшої роботи на російському ринку

08 Березня 2022 11:23 Поділитися

У своєму листі до співробітників президент та генеральний директор P&G Джон Меллер (Jon Moeller) зазначив, що компанія значно скорочує свою представленість на російському ринку та зупиняє всі нові капітальні інвестиції у Росії, а також припиняє рекламну діяльність та промоцію. З текстом листа можна ознайомитися нижче.

«Наші серця щиро співчувають всім людям, які переживають невимовні людські жертви війни, і ми засуджуємо агресію за будь-яких обставин. Ми приєднуємося до світу в молитві за мир.

Як я зазначив минулого тижня, з початку війни в Україні нашим головним пріоритетом було піклуватися про людей P&G там і в усьому регіоні, які безпосередньо постраждали. Ми завчасно призупинили діяльність в Україні, щоб допомогти захистити наших людей на місці. Наші постійні зусилля варіюють від допомоги в евакуації, фінансової та матеріально-технічної підтримки до забезпечення їжею, житлом та основними продуктами для сімей P&G. Співробітники P&G у Центральній Європі та в усьому світі активізувалися, щоб надати свою індивідуальну підтримку, багато хто відкрив свої домівки, щоб вітати своїх українських колег. Це визнання людей P&G та цінностей, які ми поділяємо.

Вплив цих гуманітарних зусиль зараз матеріалізується. Багатомільйонний пакет допомоги готівкою та продуктами P&G, включаючи підгузки, жіночий догляд та інші предмети першої необхідності, надходить до сімей біженців через Міжнародну федерацію товариств Червоного Хреста та Півмісяця та організації допомоги в Центральній та Східній Європі. Ми продовжуємо розширювати ці зусилля, включаючи програму подарунків для співробітників. Дякуємо за ваш внесок. Ми будемо підтримувати тісні зв’язки з нашими партнерами з надання допомоги, щоб зрозуміти, як ми можемо однозначно допомогти та розширити нашу підтримку за потреби.

Продукти P&G відіграють важливу роль у повсякденному житті споживачів у всьому світі. Наші продукти мають велике значення навіть під час кризи – дають можливість сім’ям задовольнити свої основні потреби у сфері охорони здоров’я та гігієни за неймовірно складних обставин. В Україні ми працюємо з нашими дистриб’юторами та організаціями з надання допомоги, де вони можуть безпечно працювати, щоб поповнити запаси та доставити необхідні продукти. По всій Європі наші виробничі та дистриб’юторські команди працюють цілодобово, щоб вирішити надзвичайні логістичні проблеми, щоб продовжувати обслуговувати споживачів.

Я також хочу відповісти на запитання, які я отримав про наші російські операції. Наші численні російські колеги та народ Росії стикаються з проблемами та невизначеністю свого майбутнього, які також є важливими. P&G продовжуватиме підтримувати їх, але ситуація потребує значних змін негайно й з часом. Ми припинили всі нові капітальні інвестиції в Росії та призупинили всі медіа, рекламні та промоційні активності. Ми значно скорочуємо наш асортимент продукції, щоб зосередитися на елементах здоров’я, гігієни та особистої гігієни, необхідних багатьом російським сім’ям, які залежать від них у повсякденному житті. Оскільки ми продовжуємо скорочувати масштаби наших російських операцій, ми продовжимо коригувати, якщо буде потрібно.

Я хочу висловити свою вдячність усім вам, хто крокує вперед у великих і малих шляхах. Як ми завжди робимо, люди P&G об’єднуються під час кризи, щоб бути найкращими – захищаючи один одного, служивши нашим споживачам та підтримуючи наші спільноти.

Дякую.

Джон Меллер»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Anonymous 03.04.2022 3:02
Або підуть повністю, або пошкодують...

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті