Takeda опублікувала оновлення своєї позиції щодо діяльності в Росії

30 Березня 2022 11:16 Поділитися

Оскільки конфлікт і гуманітарна криза в Україні тривають, 21 березня 2022 р. компанія Takeda оголошує оновлення позиції нашої компанії в Росії.
Takeda повідомила, що вжила подальших заходів з метою припинення діяльності в Росії, яка не є важливою для забезпечення постачання пацієнтів ліками та забезпечення постійної підтримки співробітникам. Це включає призупинення всіх нових інвестицій, реклами та промоції, припинення нових клінічних досліджень та зарахування нових пацієнтів до поточних клінічних досліджень.
Відповідно до повідомлення компанії її зосередженість лише на основних видах діяльності відповідає цінностям Takeda та етичній відповідальності перед пацієнтами в Україні, Росії та регіоні, які залежать від лікування препаратами компанії. Незважаючи на це, Takeda відмічає, що дотримується всіх міжнародних санкцій, запроваджених проти Росії.
Компанія планує збільшувати зусилля з надання гуманітарної допомоги, включаючи грошові пожертви та пожертви ліків на користь людей, які постраждали від конфлікту в Україні, і продовжить оцінювати нові способи надання підтримки, прагнучи задовольнити потреби пацієнтів у всьому регіоні.
Takeda продовжить уважно стежити за ситуацією та вживати відповідних дій, що базуються на цінностях компанії.

За матеріалами www.takeda.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті