Pfizer зобов’язується передати весь прибуток, отриманий на російському ринку, на гуманітарні потреби під час війни в Україні

15 Квітня 2022 1:09 Поділитися

Лише кілька днів тому генеральний директор Pfizer Альберт Бурла (Albert Bourla) заявив, що компанія припинить інвестувати в російський ринок, але все ще буде постачати необхідні ліки. Тепер компанія робить ще один крок у своїх гуманітарних зобов’язаннях, пообіцявши пожертвувати весь прибуток, отриманий від роботи своєї російської дочірньої компанії.

Зокрема, Pfizer передасть ці прибутки на «справи, які надають пряму гуманітарну підтримку народу України». Цей крок було зроблено після того, як А. Бурла нещодавно повідомив CBS News, що компанія припиняє нові інвестиції в Росію на тлі вторгнення в Україну.

Також компанія заявила, що не проводитиме жодних нових клінічних досліджень в Росії і припинить набір учасників для випробувань, що там наразі проводяться. Pfizer планує співпрацювати з регуляторами, щоб перенести дослідження, що наразі проводяться, на альтернативні сайти.

«Ці рішення узгоджуються з нашими цінностями, які ставлять пацієнта на перше місце, і гарантують, що кожен долар прибутку, отриманий в Росії, зміцнить Україну та її народ, оскільки вони продовжують відважно захищати свою націю та свободу від цієї неспровокованої та невиправданої атаки», — йдеться у заяві компанії.

За матеріалами www.fiercepharma.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті