Novartis надасть понад 25 млн дол. США медичної допомоги пацієнтам в Україні та сусідніх країнах

21 Квітня 2022 9:46 Поділитися

Компанія Novartis планує поставити понад 1 млн упаковок антибіотиків, знеболювальних, серцево-судинних та онкологічних препаратів на загальну суму понад 25 млн дол. США, щоб забезпечити тих, хто потребує цих лікарських засобів в Україні та в прикордонних з Україною районах, де люди шукають притулку.

Novartis також зробила початкову пожертву в розмірі 3 млн дол. благодійним організаціям, які підтримують біженців і переміщених осіб в Україні та сусідніх державах. Novartis продовжує підтримувати своїх співробітників та їхні сім’ї в Україні та тих, хто покинув країну.

Novartis продовжує надавати доступ до лікарських засобів пацієнтам у кожній країні, де працює. У той же час компанія ретельно дотримується міжнародних санкцій, запроваджених проти Росії. Впроваджено комплекс заходів, що включає призупинення капітальних інвестицій, реклами в засобах масової інформації та інших промоційних заходів на російському ринку. Крім того, незважаючи на те що Novartis продовжує надавати доступ до лікарських засобів на російському ринку, компанія призупиняє початок нових клінічних досліджень та зарахування нових учасників до випробувань, що вже проводяться.

За матеріалами www.novartis.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті