Участь у русі солідарності для допомоги українському населенню та працівникам компанії «Серв’є Україна»

06 Травня 2022 11:08 Поділитися

Група Серв’є вживає всіх можливих заходів через різноманітні канали гуманітарної допомоги для надання підтримки українському населенню.

Групою Серв’є створено «Фонд солідарності України». Із цього Фонду надано фінансову підтримку організаціям, які працюють на місцях, на загальну суму, яка на сьогодні перевищує 1,5 млн євро. Фонд було відкрито за величезної підтримки працівників у всьому світі, які хочуть зробити особисті внески та долучитися до збору коштів. Виконавчий комітет групи подвоює внески співробітників: на кожен євро, сплачений працівником, група вносить ще один євро.

Усі надані пожертви подаються до фонду, створеного Міністерством Європи та закордонних справ Франції. Внесок групи Серв’є разом з іншими французькими компаніями вже дозволив Центру кризової допомоги та підтримки Міністерства Європи та закордонних справ Франції здійснити низку важливих дій для задоволення найнагальніших гуманітарних потреб в Україні, а також у Молдові, Словаччині та Польщі, де перебувають сотні тисяч вимушених переселенців, які шукають прихистку від війни, а саме: придбати та доставити аварійні притулки, лікарські засоби, машини швидкої допомоги та генератори для забезпечення електробезпеки українських та молдавських лікарень.

Крім того, група за допомогою численних дочірніх компаній організовує збори їжі, одягу, шкільного приладдя, іграшок тощо та продовжує організовувати відвантаження лікарських засобів та наборів невідкладної допомоги для підтримки українського населення.

ТОВ «Серв’є Україна» активно долучається до підтримки пацієнтів під час війни на території України. Компанією вже надана благодійна допомога лікарськими засобами виробництва Серв’є понад 45 лікарням Києва, Харкова і області, Бучі, Броварів, Івано-Франківська, Запоріжжя, Миколаєва, Бердянська, Мелітополя, Пологів, Чернігова і області, Львова, Полтави, Дніпра, Черкас, Березані, Шостки, Білої Церкви, Кривого Рогу, Херсона, Первомайська, Калуша. Окрім препаратів, лікарням було надано фінансову допомогу для закупів необхідного обладнання на суму 1,5 млн грн.

ТОВ «Серв’є Україна» також активно співпрацює з Міністерством охорони здоров’я. Так, безкоштовно було надано 10 тис. упаковок препарату Діабетон МR для постійного контролю рівня глюкози у хворих на цукровий діабет ІІ типу.

Компанія продовжує працювати з медичною спільнотою для виявлення нагальних потреб у лікарських засобах з метою забезпечення українським пацієнтам доступу до необхідних ліків.

Крім того, першочерговим завданням групи Серв’є є гарантування безпеки своїм командам та їхнім сім’ям.

Зокрема, компанія надає можливості для переміщення своїх співробітників та їхніх родин у безпечні місця як в Україні, так і за її межами, створює умови для підтримки їх життєдіяльності.

Співробітники групи проявили велику солідарність з українськими колегами. З перших же днів керівництво групи та дочірні компанії в прикордонних з Україною державах почали діяти: для співробітників, які залишилися в країні, надали можливість переміщення на більш безпечні території та організували проживання. Співробітників, які вирішили виїхати, зустрічали колеги з прикордонних країн, як тільки вони перетинали кордон, для подальшого розміщення у приймальних центрах або у сім’ях співробітників групи та надання іншої допомоги.

Група Серв’є залишається відданою тому, щоб українські пацієнти мали доступ до необхідних лікарських засобів, а також гарантувати безпеку та підтримку працівникам ТОВ «Серв’є Україна» та їхнім родинам.

За матеріалами, наданими групою Серв’є

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті